banner564

Burunlarını kırdılar

Alkol tesiri altında 2 Pakistanlı’ya saldıran Ahmet Taklan, Tolga Sevindik ve Umut Elmacı tutuklandı

Burunlarını kırdılar
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da bir restoranda iki grup arasında çıkan tartışma şiddete dönüştü. Ahmet Talkan, Tolga Sevindik ve Umut Elmacı, kendilerine ters baktığı gerekçesiyle Pakistanlı M.H. K. ile A.S.’yi ciddi şekilde darp etti. Üç zanlı defalarca vurdukları Pakistanlı şahısların burun ve elmacık kemiklerinin kırılmasına neden oldu. Tutuklanan zanlılar dün mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Murat Öztürk, 24 Mayıs 2019 tarihinde, saat 01.45’te, Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir restoranda, zanlıların, alkol tesiri altında, kendilerine ters baktıkları gerekçesi ile Pakistanlı M.H. K. ile A.S. ile kavga ettiklerini söyledi.
Polis, zanlıların Pakistanlı iki şahsa defalarca vurarak, burun ve elmacık kemiklerinin kırılmasına neden olduklarını ifade etti.  Soruşturmanın yeni başladığını bildiren Öztürk, mahkemeden süre talep etti. 

Bırakın gidelim
Mahkemede söz alan zanlılar, “Biz burada çalışıyoruz, onlarda bize vurdu, bizi serbest bırakın” şeklinde konuştu. 
Huzurundaki şahadet ve zanlıların beyanlarını değerlendiren Yargıç Umut İnan, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

ALKOL, TÜM KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR.(HAZRETİ MUHAMMED)

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474