banner564

Büyük Final 27 Mart’ta

Liselerarası Müzik Yarışması’nın ilk aşaması tamamlandı

Büyük Final 27 Mart’ta
banner598
Milli Eğitim Bakanlığı ile Telsim’in iş birliğinde düzenlediği Telsim Freezone 3.Liselerarası Müzik Yarışması’nın ilk aşaması tamamlandı. Ülkemizdeki liseli gençlere yönelik düzenlenen en büyük müzik organizasyonunun ilk aşaması Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde seyircisiz olarak gerçekleşti. Yetenekli genç müzisyenlerin bir araya geldiği ilk aşamada 14 okul 16 grupla, usta müzisyen ve sanatçılardan oluşan jüri karşısında sahneye çıktı. 
“Müziğinle Özgürleş” sloganı ile düzenlenen yarışmanın ilk aşamasında sahneye çıkan genç yetenekler, çok heyecanlı olduklarını ve başarılı bir performans sergilemek için çok çalıştıklarını kaydetti. 

Mafyan: Gençlerle gurur duydum
Jüri başkanlığını yürüten Türkiye’nin değerli müzisyeni Garo Mafyan, çok iyi performanslarla karşılaştıklarını belirterek, okullarının başarısının müzik adına sevindirici bir durum olduğunu ifade etti. Gençlerle gurur duyduğunu dile getiren Mafyan, “Burada çok iyi bateristler, çok iyi enstrüman çalanlar, başarılı müzikseverler görmek beni gururlandırdı” dedi. 27 Mart’taki büyük finalde ikinci kez sahneye çıkacak gençlere müziği hissederek yaşamalarını öneren Mafyan, sözlerine şöyle devam etti; “Müziği yaparken, ne kadar harika bir şey yaptıklarının farkına vararak, o sahnenin tadını çıkarsınlar, keyif alsınlar ve bize de o keyfi yaşatsınlar” dedi. 
Telsim Freezone 3.Liselerarası Müzik Yarışması’nın muhteşem finali 27 Mart’ta seyircili şekilde saat 10.00'da Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenecek. 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474