banner564

Çavuşoğlu olumlu baktı

Cafer Gürcafer, KKTC Su Temin Projesi kapsamında geriye kalan 252 km’lik mesafenin Türkiye ve Kıbrıslı Türk müteahhitler tarafından birlikte yapılmasını istedi

Çavuşoğlu olumlu baktı
banner598
Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği, KKTC Su Temin Projesi kapsamında geriye kalan 252 km’lik mesafenin Türkiye ve Kıbrıslı Türk müteahhitler tarafından birlikte yapılmasını istedi.
Bu amaçla Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek destek isteyen Müteahhitler Birliği, Türkiye Müteahhitler Birliği ile protokol imzalayarak Kuzey Kıbrıs’taki projeleri birlikte yapma yönünde anlayış birliğine vardıklarını anımsattı. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, konuyla ilgili sürecin önünün açılması için bakandan destek istediklerini belirtti.
Bakan Çavuşoğlu da, KKTC’de alanında çok iyi işler yapan nitelikli müteahhitler olduğuna dikkat çekerek, işini iyi ve kötü yapanların artık birbirinden ayrılması gerekliliğine dikkat çekti. Çavuşoğlu, müteahhitlerin Türkiye’de hizmet veren müteahhitlik firmalarıyla birlikte projeler yürüterek elde edecekleri tecrübeyle yurt dışında iş yapabilir konuma gelebileceklerine inandığını söyledi.
Çavuşoğlu, her türlü desteği vermeye hazır olduğunu da ekledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473