banner564

Çıralı: Umut verici geçti

Sanayi Odası heyeti Azerbaycan’daki temaslarını tamamladı

 Çıralı: Umut verici geçti
banner598
Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) organizasyonunda oluşturulan ticari heyetin Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de yaptığı temaslar tamamlandı.
Odadan yapılan yazılı açıklamaya göre, KTSO Başkanı Ali Çıralı ziyaretin oldukça verimli geçtiğini ve ticaretin başlaması açısından umut verici olduğunu belirtti.
Heyet ziyaretin son gününde, Azerbaycan Türk Sanayici ve İşadamları Beynelhalk Cemiyeti (TÜSÜAB) merkezini, Azerbaycan Sanayi ve Ticaret Odası’nı ve TC Bakü Büyükelçiliğini ziyaret etti.
Ziyaretlerde konuşan KTSO Başkanı Ali Çıralı, Kuzey Kıbrıs üretimi ve ekonomisi hakkında bilgi verdi.
Başkan Ali Çıralı, ziyaret programının tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Burada ülkemizdeymiş gibi hissettik. Heyette yer alan iş insanlarının bazıları ilerleyen günlerde somut adımlar atılabilecek iş bağlantısı yapma olanakları buldu. Oldukça verimli ve umut verici bir ziyaret yaptığımıza inanıyorum” diye konuştu.

Diyalog daha da güçlenecek
İlerleyen zaman içerisinde Azerbaycan iş insanlarıyla başlatılan bu diyaloğun daha da güçleneceği inancını belirten Çıralı, “Yaptığımız temaslar ve görüştüğümüz yetkililer atılan bu ilk adımın devamının geleceği sinyallerini vermiştir. Karşılıklı olarak ticaretin başlamaması için hiçbir engel yok” ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474