banner564

Çok korktular

Köprüye çarpan araç alev aldı, 3 kişi yaralandı

Çok korktular
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Çayırova-Bafra anayolunda da dün meydana gelen kaza korkuttu. Özkan Gonca yönetimindeki araç  bir anda yoldan çıkarak  tarla içindeki Hurma ağacına çarptı ve alev aldı. Araç sürücüsü Özkan Gonca, eşi İsmet Gonca ve kayınvalide Şerife Bahçe, vatandaşların yardımıyla yanan araçtan çıkarıldı. Özkan Gonca’ya ait araç ise tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Direksiyon hakimiyetini kaybetti
Polis basın subaylığından alınan bilgiye göre kaza, dün saat 16.30’da Bafra’da meydana geldi. Girne’de sakin 57 yaşındaki Özkan Gonca, yönetmindeki KE 849 plakalı araçla  Çayırova’dan  Bafra istikametinde seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkarak önce  beton bankete ardından da tarla içerisindeki hurma ağacına çarparak durdu. 

Araç bir anda alevlendi
Bir anda alev alan araçta bulunan  sürücüsü Özkan Gonca, eşi 50 yaşındaki İsmet Gonca ve kayın validesi 90 yaşındaki Şerife Bahçe vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılarak olay yerie gelen ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastahanesine kaldırıldı. Kazanın ardından yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirilirken, Özkan Gonca’ya ait  araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Polis olay ile ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2014, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474