banner564

‘Çok pişmanım’

Bafra plajından 2 adet deniz çantası yürüten Selçuk İltemiş, yakalandıktan sonra özür diledi

‘Çok pişmanım’
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

    İskele’ye bağlı Bafra bölgesinde önceki sabah akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Selçuk İltemiş isimli zanlı, sabah saatlerinde önce Bafra plajında bulunan 2 adet deniz çantasını çaldı. Ardından çantalardan birinde bulunan araba anahtarını alan İltemiş, konu arabayı açıp torpido gözünü karıştırdığı esnada, bölgede bulunan güvenlik görevlisi ile araç sahibine suçüstü yakalandı. Hem poliste hem de mahkemede suçunu itiraf eden İltemiş, Kıdemli Yargıç Düriye Elkıran’ın söz vermesi üzerine “çok pişmanım” demekle yetindi. 
   Mahkemeye meseleyi aktaran Ziyamet Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Ahmet Köse, zanlının, 26 Ağustos 2018 tarihinde, saat 03.00 sıralarında, Bafra plajında, toplam değerleri 805 TL olan 2 adet deniz çantasını çaldığını söyledi. Zanlının çantalardan birinden, bir araca ait anahtarı aldığını ve aracı açarak torpido gözünü karıştırdığı esnada, araç sahibi ile bölgede bulunan güvenlik görevlisine yakalandığını anlatan Köse, zanlının, suçunu itiraf ettiğini belirtti.  Köse, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Bin TL ödedi

   Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanını değerlendiren İskele Kaza Mahkemesi Başkanı, Kıdemli Yargıç Düriye Elkıran, zanlının bin TL nakdi kefalet ödemesi ve KKTC vatandaşı muteber bir kefilin, lehinde,20 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474