banner564

Coşkuyla alkışlandılar

Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu’nun müsameresi velileri büyüledi

Coşkuyla alkışlandılar
banner598

Ömer KADİROĞLU
   Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu’nun yıl sonu müsameresi, okulun konferans salonunda yapıldı. Velilerin yüksek katılımıyla gerçekleşen gecede öğrencilerin başarılı performansları göz doldurdu.
    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından ardından gecenin açış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ergin Mahsaroğlu, pandemi dolayısıyla en son yıl sonu müsamerelerini 4 yıl önce yapabildiklerini anımsattı. 
   Mahsaroğlu, akademik başarılarının yanı sıra sportif ve sosyal yönden başarılı bir okul olduklarını ifade etti. Öğretmen ve öğrencilerin büyük emek vererek gösteriye hazırlandıklarını söyleyen Mahsaroğlu, etkinliğe alın teri koyan, başta öğrenciler ve öğretmenler olmak üzere herkese teşekkür etti. 
   Müsamerede okul korosu şarkılar söylerken, Lirik şiir eşliğinde lirik dans gösterisi, piyano dinletisi, jimnastik gösterisi, Almanca gösteriler, hiphop gösterisi heyecanla izlendi.
   Ayrıca, gecede Fransızca şarkılar söylendi, dans gösterileri ve “Küçük Kara Balık” adlı tiyatro oyununu ilgiyle takip edildi.
   Öğrenci ve öğretmenler başarılı bir geceye imza atarken, veliler de büyük bir gurur yaşadı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474