banner564

Dehşet saçtı

Kız arkadaşı facebook’ta başka erkeklerle yazışıyormuş diye bıçağı çekti, üzerine yürüdü

Dehşet saçtı
banner598

 Suna ERDEN

   Alayköy’de önceki gece yaşanan olayda kız arkadaşını misafir olduğu evde basıp, ekmek bıçağı ile tehdit eden Metin Gül şikayet üzerine tutuklandı. Kız arkadaşının facebook’tan başka erkekler ile yazıştığını öne süren zanlı, misafir olarak gittiği eve izinsiz girip, “Facebook’tan engellemeyi kaldırmazsan seni öldürürüm, öldüreyim mi seni?” sözlerini söyleyerek ölümle tehdit etti. 
   Ülkede vize kaçağı olduğu da ortaya çıkan zanlı dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Soruşturmayı yapan polis, son günlerde kadınlara yönelik şiddet ve cinayet olaylarının arttığına dikkati çekerek, zanlının serbest kalması halinde kız arkadaşını kıskançlık uğruna öldürme olasılığı olduğunu belirtti ve tutuklu yargılanmasını talep etti.

Misafirliğe gittiği evi bastı
    Polis, önceki gece saat 21.00 sıralarında Alayköy’de yaşanan olayda zanlı Metin Gül’ün kız arkadaşı H.U. isimli kadının F.K. isimli arkadaşının evine misafirliğe gittiğini, zanlının ise gizlice ve izinsiz F.K.’nin eve girdiğini ifade etti. Polis, zanlının kız arkadaşının sosyal medyada başka erkelerle konuştuğu gerekçesiyle girdiği evde olay çıkardığını aktardı. 
Zanlının eline ekmek bıçağı ile alarak yemek masasına bıçak elindeyken yumruk vurduğunu belirten polis, bıçağı kız arkadaşı H.U'ya doğrultup, “Facebook’tan engellemeyi kaldırmazsan seni öldürürüm, öldüreyim mi seni?” sözlerini söyleyerek ölümle tehdit ettiğini açıkladı. Polis, zanlının F.K.’ye ait masaya da zarar verdiğini söyledi. 
   Şikayet üzerine gözaltına alınan zanlının suçlarını itiraf ettiğini, soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, TC vatandaşı olan zanlının 22 Ağustos 2018 tarihinden beri KKTC’de 91 gündür vize kaçağı olarak ikamet ettiğini aktardı. 
   Polis, ülkemizde son zamanlarda kadına şiddet olaylarının arttığına ve ölümle sonuçlandığına vurgu yaparak, zanlının serbest kalması halinde şikâyetçiyi kıskançlık uğruna öldürme olasılığı olduğunu belirtti ve tutuklu yargılanmasını talep etti.
Mahkeme zanlıyı 2 ay süre ile cezaevine gönderirken söz alan zanlı  “Özür diliyorum” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473