banner564

Dikkatsizlik  zarara yol açtı

Hilmi Kesen’in yönetimindeki TIR’ın dorsesi, telefon direklerini ve kabloları yerinden söktü,  Yılmazköy sokakları savaş alanına döndü

Dikkatsizlik  zarara yol açtı
banner598

 Onur ULAĞ

Hilmi Kesen isimli vatandaş, yönetimindeki TIR’ın dorsesi, telefon direklerinin kablosuna takılınca Başkent Lefkoşa’ya bağlı Yılmazköy sokaklarını savaş alanına çevirdi.
Hilmi Kesen yönetimindeki TNH 755 plakalı TIR’ın söktüğü telefon direkleri ve teller, park halinde duran iki de araca hasar verdi.
Polisten alınan bilgiye göre, Yılmazköy Zihni Sokak üzerinde TNH 755 plakalı tır ile satt 14.50 sıralarında seyreden 64 yaşındaki Hilmi Kesen, köy içerisinde bulunan telefon tellerinin aracın üst kısmına takılması sonucu 3 adet telefon direğini kırdı. Kırılan telefon direkleri ve kopan kablolar yol kenarında park halinde bulunan EG 452 plakalı araca ve GA 791 plakalı araç üzerine çarparak her iki aracında hasar almasına neden oldu. Ayrıca bir evin de kiremitleri kırılarak hasar gördü. Kaza sonucu herhangi bir yaralanma ve can kaybı olmaması sevindirirken, polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473