banner564

‘Diyalog medya tarih yazıyor’

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Reşat Akar’a kutlama mesajı gönderdi

‘Diyalog medya tarih yazıyor’
banner598

 Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, “Diyalog Medya Grubu KKTC’nin en önemli değerlerinden biridir” dedi. 

   Diyalog Gazetesi’nin 5., Diyalog TV’nin 4. Kuruluş Yılı nedeniyle yayınladığı mesajda, her iki yayın organının başarısına vurgu yapan Genel Başkan Yılmaz Karaca, şöyle dedi:
   “Medyanın genel anlamda zor günler geçirdiğini biliyoruz. Yazılı basın başta olmak üzere sözlü, görüntülü ve internet medyası yönetici ve çalışanlarının, ayakta kalabilmek ve her şeye rağmen nitelikli yayın yapabilmek için olağanüstü gayret gösterdiğinin de farkındayız. İşte gerek Diyalog Gazetesi, gerekse Diyalog TV, bu zorlu koşullara rağmen, emin adımlarla geleceğe yürüyor. Ondan da önemlisi, bu başarısını gerçekten nitelikli ve içerikli yayın politikalarını hayata geçirerek yapıyor. Bir anlamda Diyalog Medya yayıncılık tarihine geçecek bir başarıya imza atıyor. Bu nedenle Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar ile Medya Grubu sahiplerinin şahsında, Diyalog Ailesi’nin tüm üyelerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Şunu da belirtmek isterim ki; TGF olarak, medyanın içinde bulunduğu sıkıntılı dönemden çıkabilmesi hedefiyle yoğun bir çabanın içindeyiz. Bu konudaki mücadele azmimizi de sonuna kadar sürdürmeye kararlıyız.” 
TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Reşat Akar’a kutlama mesajı gönderdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473