banner564

Diyalog TV’ye gelen kutlama mesajları

Diyalog TV’nin birinci kuruluş yıldönümü münasebetiyle birçok siyasi, kurum yöneticisi ve izleyen mesaj gönderdi.

Diyalog TV’ye gelen kutlama mesajları
banner598
Diyalog TV’nin birinci kuruluş yıldönümü münasebetiyle birçok siyasi, kurum yöneticisi ve izleyen mesaj gönderdi. Mesajlarda Diyalog Medya Kurumu’nun yayınlarındaki tarafsız ve objektif çizginin yanı sıra, basına kazandırdığı çok sesliliğe vurgu yapıldı.

Sn. Reşat AKAR
Diyalog Medya Grubu
Genel Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni

Bir yıl önce yayın hayatına başlayarak, kısa süre içerisinde ülkemizin yayın kuruluşları içerisinde önemli bir yer edinen Diyalog TV’nin geride bıraktığı bir yıl içerisinde başarılı yayınlar gerçekleştirdiğini görmekten mutluluk duymaktayım. Basında çok sesliliğin ülke demokrasisinin gelişmesi adına önemli olduğu inancıyla Diyalog TV’nin yakaladığı başarıyı sürdürmesini dilerim. Sizin şahsınızda tüm Diyalog TV çalışanlarını kutlar, esenlikler dilerim.


Erkut ŞAHALİ
Tarım, Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanı

***

Sn. Reşat AKAR
Diyalog Medya Grubu
Genel Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni
Diyalog TV
Lefkoşa


Şahsım ve tüm Türk Ajansı- Kıbrıs (TAK) çalışanları adına, başarılı yayınlarından dolayı Diyalog TV’yi kutlar, emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarınızı tebrik ederim.
Diyalog TV’ye nice yaşlar dileriz.
Saygılarımla.



Doç. Dr. Neriman Saygılı
TAK Müdürü

**
Diyalog TV’ye kutlama mesajları

Diyalog TV’nin birinci yaş gününü kutluyoruz. Hayırlı olsun inşallah. Önümüzdeki yıllarda diyalog TV’yi nice başarılarda görmek istiyoruz. Diyalog TV üreticinin sorunlarını aktardı. Bizlere çok yardımcı oldu. Yeni bir kanal olmasına rağmen çok güzel işler yaptı ve büyük katkılar sağladı. Diyalog TV’nin çalışanları başta Reşat Akar olmak üzere herkese teşekkür ederiz.
Mustafa Naimoğluları
Hayvan yetiştiricileri ve Üreticileri Birliği Başkanı

**********
Avukat Muhabbet Mevsimler:

Diyalog TV’nin birinci yıl münasebeti ile tebrik ediyorum sizleri. Çok büyük katkılar koyuyorsunuz ortaya. Demokrasinin geliştirilmesi açısından halkın haber alması açısından büyük katkılar koyuyorsunuz ortaya. Sayın yayın yönetmeni Reşat Akar beyi de çok ilgiyle izliyoruz. Çoğu zaman tekrarını da denk geliyorum onu da izliyorum. Daha iyi anlamak için. Çok yerinde tespitleri vardır ve tarafsızdır bizim için çok önemli bir durum bu.

*********

Fikri Toros:
Ticaret Odası Başkanı

Kıbrıs Türk Ticaret Odası olarak çalışmalarınızda başarılar diler, başarılı bir yılı daha geride bırakmanızı temenni ederim. 

**************
Başak Tekerek

İlk başladığınız günde çok iyi bir başlangıç yapacağınızı söylemiştiniz. Bu bir yıl içinde ilk gün verdiğiniz tüm sözleri tuttuğunuzun mutluluğunu bildirmek istiyorum. Sizleri tebrik ediyorum. Umarım ki bundan sonra uzun yıllar boyunca kalıcı bir kurum olarak devam edersiniz… 

*******

Barış Tilki

KKTC vatandaşı olarak böyle güzel yayınların ve TV’lerin her zaman doğru ilkeli olarak insanlara yönlendirmesi açısından tebrik ederim. İnşallah her zaman böyle doğru ilkeli yayınlarınız devam eder. İnşallah daha güzel imzalar atarsınız. 

*******

Asam Yaban:

Daha nice yıllara... İnşallah baston kullandığım zaman bile bastonun ucuyla sizin kanalı açacağım seyretmek için. İlk zamanlar diyalog TV ye baktığım zaman yemin ederim bir Kıbrıs kanalının olduğuna inanmadım.. bir kaç gün sonra anlamıştım.. O kadar kaliteli ,akıcı ve samimi sohbetlerin bir Kıbrıs kanalında olduğuna gerçekten ihtimal vermemiştim .. Sonra bizim kanalımız olduğunu öğrenince hem gurur duydum hem abone oldum sonuna kadar Her kanaldan iddialı ve de modern ,devlet televizyonundan geleceği daha parlak bir kanal diyalog TV.. Ekranın altından gecen haberleri annemle beraber okumaya bayılıyorum... Diğer kanallardan alamadığımız haberleri sadece bu alt yazılardan bile alabiliyoruz... Sıkılmıştık artık KKTC de her Kıbrıs kanalını açtığımızda 2 kişinin kamera karşısına oturup kameranın açısı 2 milim bile kımıldamadan 2 -3 saat sıkıcı programlarından.. Bence öncü bir kanal diğer kanallara örnek olacağından da eminim. Ve de eminim ki bu kanal daha bir çok ilklere ve de yeni programlara açık ... Karne verseydim size ben; SAMİMİYET. =10 ANLAŞILABİLİR =10 GÖRÜNTÜ =10 BİLGİ KALİTE =10 TARAFSIZLIK =10 Yani karneniz pek iyi olurdu... 



Metin Maraşlı 
“Başarılı uzun yıllar dilerim. 1 yılda bu başarı  KKTC’de tarihe geçer. İngiltere’nin de kalbi oldunuz tüm özverili çalışanlara da çok teşekkürler.” 


Vedat Özkarayel 
“Süpersiniz. Canlı yayınlarınız, dünyadan haberleriniz, sabah programlarınız harika... Başarılarınızın devamını dilerim ...” 

Dolunay Hasan Dayı 
“Diyalog ailesi olarak mükemmelsiniz benim evime doğan sabah güneşimsin. İyi ki varsınız. Nice yıllara.”

Kadri Tekin 
“Başarılı uzun yıllar dilerim diyalog ailesine” 

Serdar Cesurer 
“Günaydın hayırlı sabahlar iyi yayınlar. Diyalog gazetesi ve Diyalog TV’ye yayın hayatında başarılar diliyorum nice nice yıllara”

Metin Bazukuvvet 
“Diyalog TV vazgeçilmez. Yayın hayatına bir nefes getirdi. Programları sürükleyici nice uzun senelere” 

Ozan Aktuğ 
“Tebrikler. Harika ayrıcalıklı... Ayrı bir kalite. Tüm ekibe Londra’dan selam. Hep böyle başarılı olmanızı dilerim. “


Özgür Edebali 
“Gardiyanlar birliği olarak her zaman bize destek veren diyalog TV  ailesinin 1. Yılını kutlar başarılı çizginizin devamını dileriz! Sağlam, güvenilir, ahlaklı, ilkeli”

Kaya Dikkaya 
“Önemli olan süre değil o sürede insanlara ne kattığınızdır. 1 yılda bu kadar çok şey kattıysanız darısı diğer yıllara... Her sabah yorum yapacak kadar çok takip ediyorum sizin doğru ve tarafsız olmanızdan kaynaklanıyor siz hiç değişmeyin e mi?”


Muhtar Ömer Meraklı 
“Günaydın . Halkın dili, halkın yansıması, halkın sesi olan, Diyalog Medyasına hayırlı yaşlar diler, başta halkın sağlık sorunlarını ,trafikteki karmaşayı, yanlış giden bazı icraatları , dillendiren çevre ile ilgili konularda duyarlı olup dikkat çeken, en önemlisi Kıbrıs sorununda nerden nereye Geldiğimizi , yapılacak bir antlaşmanın nasıl olursa olsun, diyenlere, Kıbrıs Türklerine yeniden eskiye gidebileceğimizin tehlikelerine  dikkatini çeken dik duran bir medya, Diyalog Medya Kurumu herkese  barış, huzur, sağlık, huzur içinde nice yıllara.”

Yeşim Karacan 
“Saygın seviyeli doğru mesajlar veren ekranın güler yüzlü halk dostu olan bir ekip görüyorum saygılar…”

Zeka Üçer 
“Diyalog TV'nin birinci yılını en içten dileklerimle kutlar. Başta Sayın Reşat Akar kardeşim olmak üzere tüm emeği geçenleri kutlar başarılarınızın devamı dilerim.”

Ebru Kırmızı 
“Nice Yaşlara, 1. yaşınızı can gönülden kutlarım. Tarafsızlık ilkelerini benimseyen ve her kitleye hitap etmenizden dolayı izleniyor ve takip ediliyorsunuz.”

Nilhan Tayfunlu 
“Ülkemizin medya sektöründe bir yıl gibi kısa denebilecek sürede çok güzel işler yapan diyalog ailesini canı gönülden kutlarım.”

Hasan Uluel 
“Günaydınlar iyi yayınlar. Diyalog TV’nin. Bu birinci yılda en içten dileklerimle sizleri kutlarım Başarılarınız daim olsun.” 



Lütfi Tosun 
“Diyalog TV kuruluşunun birinci yılını kutluyorum, tarafsız doğru haberlerinizi dinlemekten mutlu oluyorum başarılarınızın devamını diliyorum…”

Anıl Aras 
“Diyalog TV Kıbrıs Türk televizyonculuk tarihinde bir milat olarak nitelendiriyorum. Diyalog TV öncesi ve sonrası olarak gerek görüntü kalitesi gerek program içerikleri gerekse anlık canlı yayınlarıyla bizi Türkiye ve dünya televizyonlarının kalitesine yükselttiniz ben şahsen başka bir kanal izleme gereksinimi duymuyorum artık.” 

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2015, 10:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
bilge
bilge - 4 yıl Önce

sizden ricam calisan hamil


sizden ricam çalışan hamileleredir bie düzenleme uygulanması şart risk li çünkü ilaç alamaz lar bu konu cok önemli kimse bu riske girmemesi lazim

bilge
bilge - 4 yıl Önce

sizden ricam calisan hamil


sizden ricam çalışan hamileleredir bie düzenleme uygulanması şart risk li çünkü ilaç alamaz lar bu konu cok önemli kimse bu riske girmemesi lazim

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473