banner564

Rudi boğularak can verdi

Gazimağusa’da denize giren Alman uyruklu Möller Udo Hans Rudi azgın dalgalara yenik düştü

Rudi boğularak can verdi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da dün öğleden sonra, fırtına ve dalgalara aldırmadan yüzmek için denize giren 62 yaşındaki Alman uyruklu Möller Udo Hans Rudi boğularak yaşamını yitirdi.  Gazimağusa’nın Bedis Plajında dün saat 13.30 sıralarında yaşanan üzücü olay sonrası Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz adam yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Güney Kıbrıs’a tatil için gelmişti
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, Alman uyruklu Möller Udo Hans Rudi  ve eşi  bir turist kafilesi ile 2 Kasım Pazartesi günü Güney Kıbrıs’a gelerek Larnaka’da bir otele yerleşti. 
Eşi ve 5 arkadaşı ile beraber dün sabah 07.00 saatlerinde kafileden ayrılıp KKTC’ye geçiş yapan talihsiz adam bir süre dolaştıktan sonra saat 13.00 sıralarında eşi ve arkadaşları ile beraber öğle yemeği yemek amacı ile Bedis isimli restorana gitti. 
Bir süre sonra eşi ile beraber plaja inen Möller Udo Hans Rudi, yalnız başına denize girdi.

20 dakika boyunca aradılar
Denize girdikten sonra kaybolduğu fark edilen talihsiz adam eşi ve arkadaşları tarafından 20 dakika kadar arandıktan sonra  kıyıdan 150 metre içeride suyun üzerinde cansız olarak gördüldü. Arkadaşlarının haber vermesi ile olay yerine giden sağlık ekibinde bulunan Çimen Coşalev isimli ambulans şoförü 150 metre kadar açığa yüzerek suyun üzerinde hareketsiz şekilde yatan Möller Udo Hans Rudi’yi kıyaya kadar getirdi. 
Ambulans ile hastaneye götürülen talihsiz adam yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata geri döndürülemedi.  Olay sonrasında Rudi’nin eşi ve arkadaşları gözyaşlarına boğulurken polis ve olay yeri inceleme ekipleri olayın gerçekleştirdiği Beis plajına giderek incelemelerde bulundu. Talihsiz adamın cenazesinin ülkesine gönderilmesi beklenirken polisin olay ile ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2015, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473