banner564

Dört bölgede tören yapılacak

Milli mücadele yılları ile 1974 Barış Harekâtı sırasına şehit düşenler anılacak

Dört bölgede tören yapılacak
banner598

Barış Harekâtı sırasına şehit düşenler törenler anılacak.
Alaminyo Şehitleri yarın Değirmenlik’teki Alaminyo Şehitler Anıtı önünde saat 19.30’da düzenlenecek törenle anılacak.
Tören, anıta çelenklerin sunulması, saygı duruşu saygı atışı ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak. Tören, şiir okunması ve Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’in konuşmasıyla tamamlanacak.
Milli mücadele yılları ile 1974 Barış Harekâtı sırasında şehit olan Topçuköylü 9 kişi, 22 Temmuz Pazartesi günü Topçuköy Şehitliği'nde saat 18.30'da düzenlenecek törenle anılacak.
Çelenklerin anıta sunulması, saygı duruşu, saygı atışı ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak tören, konuşmalar, şiirler ve şehitler için dua okunmasının ardından tamamlanacak.

Tuzla Şehitleri için tören 23 Temmuz’da
Tuzla Şehitleri 23 Temmuz Salı günü saat 09.00’da Tuzla Şehitliği’nde düzenlenecek törenle anılacak. Tören, çelenklerin konması, saygı duruşu, saygı atışı, İstiklal Marşı’nın okunması, konuşma ve dua okunmasının ardından şehitlik ziyaretiyle tamamlanacak.
Taşpınar şehitleri de 25 Temmuz Perşembe günü Taşpınar Şehitliği’nde saat 09.00’da düzenlenecek törenle anılacak.
Tören, çelenklerin şehitliğe sunulması, saygı duruşu, saygı atışı ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak. Şehitlik defterinin imzalanmasıyla sürecek törende, şiirler okunacak, konuşma yapılacak ve dua okunacak.
 

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2019, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474