banner564

Dörtyol’u üzen veda

Kendisinden 3 gün haber alınamayan 36 yaşındaki İbrahim Taşoğlu, ormanlık alanda ölü bulundu

Dörtyol’u üzen veda
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da,  üç gün önce kaybolduğu öğrenilen 36 yaşındaki İbrahim Taşoğlu, ormanlık alanda ölü bulundu. Cesedin bulunmasının ardından Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı ekipler olay yerinde incelemelerde bulunarak Taşoğlu’nun intihar ederek yaşamını yitirdiğini belirledi.
Diyalog muhabirinin polisten elde ettiği bilgiye göre 3 gündür İbrahim Taşoğlu’ndan haber alamayan yakınları, yaptığı aramalar sonucunda onun aracını, Long Beach ormanında terk edilmiş vaziyette buldu. Aracı bulan yakınları polise bildirdi.
Bölgeye giden Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Ekipleri, 36 yaşındaki talihsiz adamın cesedini, aracının yaklaşık olarak 400 metre ilerisinde, ağaçlık alanda asılı vaziyette buldu.
Polis ekipleri ile sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda ceset üzerinde darp ve cebir izine rastlanmadığı ve Taşoğlu’nun canına kıydığı belirlendi. Talihsiz adamın cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Gazimağusa Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kendi halinde biriydi
Ülkemize 14 yıl önce çalışma izni ile gelen ve o tarihten buyana çeşitli işlerde çalışan talihsiz adam son olarak bir plastik fabrikasında çalışıyordu. Bekâr olduğu bildirilen ve annesi ile babası Türkiye’de yaşayan talihsiz adamın çevresi tarafından bilinen bir sorunu yoktu.
Dörtyol Köyü’nde ikamet eden adam için, köy sakinleri, “Kimseye bir zararı olmayan içine kapanık ve kendi halinde birisiydi” şeklinde konuşarak, yaşanan olaya bir anlam veremediklerini dile getirdi.  

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2018, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473