banner564

‘Dünya iyisiydi’

Koyu Beşiktaşlı olan Artun Doğa’nın, Galatasaray’la derbi maçında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi büyük üzüntü yarattı

‘Dünya iyisiydi’
banner598

Lefkoşa’daki evinde önceki akşam aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitiren 51 yaşındaki Artun Doğu’nun ölüm sebebi belli oldu. Doğu’ya dün yapılan otopsi sonucu kalp yetmezliği sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi. Ani ölümüyle sevenlerini yasa boğan Doğu için bugün çalıştığı kurum olan Devlet Planlama Örgütü'nde (DPÖ) tören düzenlenecek. Cenazesi öğle namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’na defnedilecek. 
Beşiktaş maçını izlerken fenalaştı
Bu arada Artun Doğu’nun ölümüyle yasa bürünen yakınları duygularını sosyal medyadan dile getirdi. Bir yakında facebook hesabından yaptığı paylaşımda, Artun Doğu’nun Beşiktaş’ın maçını izlerken kalp krizi geçirdiğini ifade etti ve şunları belirtti: 
“Koyu Beşiktaşlı, Artun’umuzu Beşiktaş maçı izlerken geçirdiği kalp krizi neticesinde kaybettik. Acımız çok büyüktür. Dünyanın en iyi insanlarından biri idi Artun Doğu. Ailemizin bir ferdi olalı, sevgi saygı ve iyi niyetinden başka, kötü hatırlayacağım hiç bir anım yok.
Ah Artun, asla unutulmayacaksın mekânın cennet, ruhun şad olsun.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474