banner564

Karın boşluğuna sapladı

Lefkoşa’da bir kişinin yaralandığı bıçaklı kavga sonrası tutuklanan ikisi Ürdünlü altı zanlı mahkemeye çıkarıldı

Karın boşluğuna sapladı
banner598

Lefkoşa’da önceki gün sabaha iki gurup arasında meydana gelen bıçaklı kavgayla ilgili soruşturma sürüyor. Olayda yaralanan Ürdün uyruklu Zaid Mohammad Safeed Abu Subahi’nin tedavisinin sürdüğü belirtilirken, gözaltına alınan Muhammet Ali  Artantaş, Musa Kemal Özdemir, Berkcan Işık, Mert Gökçe, Zaid Mohammad Safeed Abu Subahi ve Hassan Bachar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.Zanlıların tümünün öğrenci olduğu belirtildi.
Soruşturmayı yapan polis, 5 Mayıs tarihinde saat 04.30 sıralarında Vedia Barut sokak üzerinde bulunan öğrenci yurdu önünde meydana gelen olayda Muhammet Ali  Artantaş, Musa Kemal Özdemir, Berkcan Işık ve Mert Gökçe’nin bir taraf, Zaid Mohammad Safeed Abu Subahi ve Hassan Bachar’ın ise diğer taraf olup kavga ettiklerini söyledi.
Polis, iki gurup arasında başlayan sözlü tartışmanın ardından henüz tespit edilemeyen delici ve kesici bir aletle Ürdün uyruklu Zaid Mohammad Saeed Abu Subahi öldürmek kasti ile sol karın boşluğuna sokarak ağır şekilde yaraladıklarını anlattı. 

Delici alet henüz bulunamadı
Polis, mesele ile ilgili olarak kesici ve delici aletin halen bulunamadığını belirtti. Yaralanan Subahi’nin Yakın Doğu Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte olduğunu kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek, 3 gün süre istedi.
Mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk kararı verirken, söz alan zanlı Hassan Bachar, “Kendimizi savunduk” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473