banner564

Eli kaymış

64 yaşındaki minibüs şoförü, 13 yaşındaki kız yolcusunun bacaklarını ve göbeğini okşadığı gerekçesiyle mahkemeye çıkarıldı

Eli kaymış
banner598

 Suna ERDEN

Girne ile Lefkoşa arasındaki şehirlerarası ulaşımı sağlayan minibüslerde şoförlük yapan 64 yaşındaki C.Ö., 13 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanarak Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Zanlının sürdüğü minibüse binen 13 yaşındaki kızın bacaklarına, omuzuna ve göbeğine dokunup cinsel taciz suçu işlediği öne sürüldü.
Boğaz Polis Karakolu’nda görevli Polis Memuru Sami Güneş, zanlının 24 Temmuz 2018 tarihinde Girne-Lefkoşa anayolunda meydana gelen “Cinsel Saldırı” suçundan dolayı tutuklandığını söyledi. 
Polis, minibüs şoförlüğü yapan zanlının seyir halindeyken araçta yolcu olarak bulunan ve yan koltuğunda oturan 13 yaşındaki S.K.’ye aracın vitesini değiştirdiği esnasında bacağına, göbeğine ve omzuna dokunarak cinsel tacizde bulunduğunu ifade etti. Zanlının suçlamalarla ilgili olarak gönüllü ifade verdiğini belirten polis, soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek,  mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti. 
Mahkeme, zanlının 100 bin TL şahsi kefalet senedi imzalaması ve bir kefilin zanlı için 50 bin TL’lik kefalet senedine imza atması şartları ile yargılanıncaya kadar serbest kalmalarına emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2018, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474