banner564

Enişte vurdu kaçtı

Alkol sonrasında eşiyle şiddetli bir tartışma yaşayan Fatih Reşbe, araya girmeye çalışan kayınbiraderini bıçakladı

Enişte vurdu kaçtı
banner598

Suna ERDEN
Girne’ye bağlı Karşıyaka’da karı koca arasında yaşanan kavganın ucu kayınbiradere dayandı. Eniştesi ile kız kardeşinin kavga ettiğini öğrenen İsmet Tek, bunu konuşmak için Fatih Reşbe’nin evine gitti.
Eniştesi Reşbe ile tartışan Tek, bıçaklı saldırıya uğradı. Tartışma esnasında alkollü olan zanlıReşbe 22 santimlik ekmek bıçağı ile kayınbiraderini kol ve koltuk altından yaraladı. Olaydan sonra kaçan zanlı elinde bıçakla sokakta yakalandı.
Soruşturma amaçlı 3 gündür tutuklu bulunan zanlı dün ek süre talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Lapta Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Enver Kasapoğlu, olayın 30 Nisan saat 06.45 sıralarında Karşıyaka’da meydana geldiğini söyledi. Polis, 152 promil alkol tesiri altında olan Fatih Reşbe’nin evinin balkonunda tartıştığı İsmet Tek’i 22 santim bıçakla yaraladığını söyledi. 
Polis, sol kol ve sol koltuk altından yaralanan Tek’in tedavi altına alındığını, zanlının ise Karşıyaka’da bir işyeri önünde tespit edilerek tutuklandığını söyledi.

Olayda kullanılan bıçak bulundu
Polis, zanlının tutuklandığı esnada elinde olayda kullandığı bıçağın da bulunarak emare olarak alındığını kaydetti. 
Zanlının mahkemeye çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk emri alındığını kaydeden polis, hem Reşbe’nin ailesinin hem de karşı tarafın gergin olduğunu belirterek, zanlının selameti ve soruşturmanın devamı için 3 gün ek süre talep etti.
Yargıç Meltem Dündar, zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi.
Bu arada mahkeme önünde hem zanlı yakınları hem de karşı tarafın yakınları toplanırken, olay çıkmadan dağıldı. 


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

SÖYLEMEKTEN DİLİMİZDE TÜY BİTTİ.......ALLAH U TEALA, ALKOLU NEDEN HARAM KILMIŞ.HALA KKTC VE TC HALKLARI ANLAYCAK V EÖTEKİ MİLLETLER SENE 2019 !!!

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474