banner564

Esat Hocadan üzen veda

Hamitköy’ün unutulmaz başkanı, eğitimce ve işadamı Esat Erdoğmuş bir süredir tedavi gördüğü hastahanede hayatını kaybetti

Esat Hocadan üzen veda
banner598
Kamil HÜNERLİ

Özelde Hamitköy Spor Kulübü’ne, genelde ülke futboluna yıllarca yönetici olarak hizmet etmiş Esat Erdoğmuş (Esat Hoca) dün ebediyete uğurlandı. 
Bir süredir tedavi gördüğü hastahanede hayatını kaybeden eğitimci, işadamı,  Esat Hoca için dün cenaze töreni düzenlendi.
Hamitköy Spor Kulübü’nde yıllarca başkanlık yapan, zor dönemlerde kulübe maddi – manevi destekleriyle kulübü ayakta kalmasını sağlayan Esat Hoca için ilk tören. Hamitköy Spor Kulübü lokalinde düzenlendi. Anma töreninde Hamitköy Spor Kulübü başkanı Emir Miş, eski Spor Bakanları’ndan Günay Caymaz ve KTFF başkanı Hasan Sertoğlu birer konuşma yaptı.  

Sevenleri uğurladı
Esat Hoca’nın cenaze törenine, Hamitköy Spor Kulübü başkanı Emir Miş, Hamitköy yöneticileri, teknik adam ve futbolcuları, KTFF başkanı Hasan Sertoğlu ve KTFF yöneticileri, KTSYD başkanı Ogün Genç Kaçmaz, Küçük Kaymaklı kulüp başkanı Ali Başman, UBP milletvekili Ersin Tatar, LTB eski başkanı Kadri Fellahoğlu, birçok yeni ve eski siyasi, teknik adamlar, futbolcular ve Esat Hoca’nın yakınlarından oluşan kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473