banner564

Etkili iletişimi öğrenecekler

UKÜ’de düzenlenen Hizmetiçi Eğitim Seminerine 60 kişi katılıyor

Etkili iletişimi  öğrenecekler
banner598
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Sürekli Eğitim Merkezi, Personel Dairesi çalışanları için “Etkili İletişim Becerileri” konulu Hizmetiçi Eğitim Semineri dün başladı.
Bugün sona erecek seminerde UKÜ Öğretim Görevlileri Doç. Dr Ahmet Adalıer, Yard. Doç. Dr. Nalan Sınay, Yard. Doç. Dr. Emre Müezzin ve Dr. Sevilay Aslan personele eğitim verecek.
Seminerin açılışına, Başbakan Ömer Kalyoncu, UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri, Personel Dairesi Müdürü Metin Karaderi, Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sedat Kılıç ve daire personeli katıldı.
UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri açılışta yaptığı konuşmada, hizmetiçi eğitimin önemine dikkat çekerek, daha iyi hizmet için hizmetiçi eğitimin şart olduğunu söyledi.
UKÜ olarak hizmetiçi eğitime ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirten Prof. Dr. Nadiri, kişilerin gelişimi ve daha iyi hizmet için eğitimlerin önemli olduğunu kaydetti.
Başbakan Ömer Kalyoncu da, eğitim adası olarak eğitimde mesafe kat edilmesinin önemine dikkat çekti.
Her hükümet programında kamu görevlilerinin eğitiminin yer aldığına işaret eden Kalyoncu, “Ancak bu hükümet eğitimi gerçekleştirmek için önemli çaba harcayacak” dedi.
Kalyoncu, “Hayat bir yarış. İyi bir noktada yer almanın yolu eğitimlerde sürekli yer almaktan geçer” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2015, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473