banner564

Gençler tedavi altına alındı

Ehliyetsiz araç kullanan 17 yaşındaki Hasan Kötüce kaza yaptı; kendisi de 14 yaşındaki kardeşi de yaralandı

Gençler tedavi altına alındı
banner598

Alayköy’de 17 yaşındaki bir sürücünün kullandığı araba önce bir evin bahçe duvarına ardından park halindeki bir araca çarptı. Ehliyetsiz sürücü yanında araçta sıkışan ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarılan 14 yaşındaki yolcu da yaralandı.  
Kazanın 17 yaşındaki Hasan Kötüce’nin direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti.  Kaza sonucu yaralanan sürücü Kötüce ile araçta yolcu olarak bulunan kardeşi 14 yaşındaki Mehmet Kötüce  tedavi altına alındı. 

İtfaiye ekipleri çıkardı
Polis Basın Subaylığı'nın açıklamasına göre; kaza dün saat 17.15 sıralarında, Alayköy Kemal Deniz Caddesinde meydana geldi.  17 yaşındaki Hasan Kötüce, GC 968 plakalı salon araçla seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun solundan çıktı.
GC 968 plakalı araç önce bir evin bahçe duvarına ardından da banket içinde park halinde bulunan 
SS 062 plakalı araca çarptı.
Kaza sonrası araçta sıkışan Mehmet Kötüce itfaiye ekiplerinin yardımı ile araçtan çıkarıldı. Kazada yaralanan araç sürücüsü Hasan Kötüce ve yolcu Mehmet Kötüce Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.  Yaralıların tedavisinin sürdüğü, polisin kazayla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474