banner564

Gençliğine yazık olur

Pide ve kebap salonundan Bin TL çaldığı iddiasıyla tutuklanan Togay Öztürkler hakkında işyeri sahipleri şikayette bulunmadı

Gençliğine yazık olur
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz Cumartesi sabahı yan yana bulunan 2 restorana giren 18 yaşındaki Togay Öztürkler, bin 40 TL nakit para çaldı. İşyerinin güvenlik kamerası tarafından tespit edilen ve kimliği belirlenen genç yakalanarak mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye meselenin olgularını aktaran polis memuru Ayhan Arabi, zanlının, 5 Şubat 2022 tarihinde saat 03.30 sıralarında, Gazimağusa’da, Maraş bölgesinde faaliyet gösteren “Mevlana Pide Salonu” isimli işletmeye girerek, kasa içerisinde 360 TL, işletmede Y.Ş isimli kişiye ait asılı olan ceketin cebinden ise 380 TL nakit parayı sirkat ettiğini söyledi.

Kebapçının kamera fişlerini çekti
Zanlının, ardından hemen yan tarafta bulunan “ Ahmet Usta” isimli restorana girdiğini ancak iş yerimden bir şey sirkat etmediğini ve güvenlik kamerası fişlerini de çektikten sonra çıktığını anlatan polis, pide salonu güvenlik kamerasından zanlının tespit edildiğini aktardı.

Gençliğine verdiler
Polis, soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, işletme sahiplerinin, zanlının yaşının küçük olması nedeniyle şikayetçi olmadıklarını belirtti ve uygun teminata bağlanmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Mine Gündüz, zanlının 10 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve KKTC vatandaşı muteber 2 kişinin lehinde, 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474