banner564

Gençliğini harcadı

5 yıl hapis yattıktan sonra uyuşturucu işine devam eden ve 105 gramla yakalanan Burak Necipoğulları, 3 yıl 6 aylığına yeniden cezaevine gönderildi

Gençliğini harcadı
banner598

Lefkoşa’da 2020 yılı Kasım ayında gerçekleştirilen operasyonda 105 gram uyuşturucuyla yakalanan Burak Necipoğulları hakkındaki dava dün sonuçlandı. Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanık, 3 yıl 6 ay hapis cezasına mahkûm edildi.

Kararda sanığın daha önce de uyuşturucu suçundan 5 yıl hapse mahkum edildiği ancak ıslah olmadığı belirtildi. 
Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fadıl Aksun, sanığın işlediği suçların ciddiyet ve yaygınlığına değindi. Aksun, yıllık faaliyet raporlarına göre uyuşturucunun ağır ceza mahkemelerinin gündemini en çok meşgul eden suçlardan olduğunun altını çizdi. 
Aksun, sanığın uyuşturucu suçundan 5 yıl hapis cezası alıp ıslah olmamasını, uyuşturucunun azımsanmayacak miktarda oluşunu, para karşılığı ve kendi tüketimi için uyuşturucuyu başkasının teşvikiyle taşımasını aleyhine değerlendirdiklerini belirtti. 
Başkan Fadıl Aksun, 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdıklarını açıkladı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Deniz  anįler
Deniz anįler - 2 yıl Önce

Karar vermek yargı çerçevesinde kolay gençlik nereye gidiyor bakan yok peki bu dùzeni yargılayacak bir yargı varmı ceza evinden çıkıpta hangi gencimiz bir iş bulabiliyor kendine ailesine bakabiliyor kim arkasında durabiliyor aslında onlara kesilen cezaların gerçek suçluları ortada ama ne kalem yazar ne bıçak keser beyler kolay olanı yapıyorsunuz

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474