banner564

“Göreve hazırız”

DP’deki bayramlaşmada konuşan Gencay Eroğlu, “Ben ve ekibim, Lefkoşa’mızın geleceği için her kesimin oyunu bekliyoruz” dedi

“Göreve hazırız”
banner598

 Demokrat Parti’de (DP), dün saat 10.00’da DP Lefkoşa İlçe Binası’nda gerçekleştirilen bayramlaşmada, DP Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile DP’nin LTB Başkan adayı Gencay Eroğlu, partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Serdar Denktaş, bayramların aileyi bir arada tutan dayanışma duygusunun çoğaldığı, büyüklerin hatırlandığı, çocukların sevindirildiği, küslerin barıştığı, hoşgörü, sosyalleşme ve manevi bağların güçlendiği günler olduğunu kaydetti.
Bayram tatili süresini, kızgınlık, kırgınlık, öfkeyi bir kenara bırakarak dostlukla, sevgi ile birbirimize sarılarak geçirmenin herkesin özlemi olduğunu ifade eden Denktaş, tüm halkın ve İslam âleminin Ramazan Bayramını kutladı.
Gencay Eroğlu da, içerisinde sevgi, saygı, hoşgörü, empati, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği barındıran Ramazan Bayramı’nın tüm halka ve insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.
Gencay Eroğlu, 24 Haziran’da halkın destek ve oyunu da talep ederek, “Ben ve ekibim, Lefkoşa’mızın geleceği için her kesimin oyunu bekliyoruz” dedi.
Gencay Eroğlu, mesajında şunları kaydetti:
“Lefkoşa’nın bayramı bu şehrin güzel insanları kendi sokaklarında yürürken, yaşadıkları şehirle gurur duyduğu gün gelecek. Lefkoşa’nın bayramı bu şehrin çocukları kendi şehirlerinde ev ve iş sahibi olmak için ağır bedeller, vergiler ödemediği gün gelecek. Lefkoşa’da yaşamak herkes için eşit, herkes için mutluluk vesilesi olduğu gün gelecek bu şehrin bayramı. Lefkoşa’nın bayramı sadece seçim zamanı göz boyamak için yapılan hizmetle değil, bu şehrin nefes aldığı her gün yapılan hizmetle gelecek.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474