banner564

“Göreve hazırız”

Korkuteli ve Göçmenköy’de konuşan Kusret Özersay, halkın artık verdiği sözü tutacak yeni bir siyaset anlayışına ihtiyacı olduğunu söyledi ve ekledi

“Göreve hazırız”
banner598
Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kusret Özersay, halkın artık verdiği sözü tutacak yeni bir siyaset anlayışına ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, bu yeni siyaset anlayışını hayata geçirmek için hazır olduklarını belirtti.
Halkın Partisi köy ve bölge ziyaretleri çerçevesinde Korkuteli ve Göçmenköy’ü ziyaret ederek vatandaşlarla biraraya geldi. 
Yapılan açıklamaya göre ziyaretlerde konuşan Genel Başkan Kudret Özersay “Meclis’ten halkın yararına bir hükümet çıkmayacağını, bunu bizzat hükümeti kurmaya aday olanların da çok iyi bildiğini” ileri sürdü.

“Halk hesap soracağı günü bekliyor…”
Özersay, “Bizim gördüğümüz şudur: Halk, hesap soracağı günü bekliyor. Çalınan kamu kaynaklarından, yapılan partizanlık ve adaletsizliklere ama özellikle de halka sorma zamanı gelmiş olmasına rağmen seçime gidilmeyerek halktan çalınmaya çalışılan zamana toplumun her kesiminde ciddi bir tepki var. Halk bunun hesabını soracak, bu hesabı Halkın Partisi’ne vereceği görevle soracak” dedi. 
“Her alanda devam eden partizanlık ve iş bilmezlik sebebiyle” devletin kurumlarının çöktüğünü iddia eden Özersay, halkın devlete inancının sarsılmaya başladığını savundu.
Özersay, Halkın Partisi’nin kamu kaynaklarının adil bir şekilde paylaşılacağı, partizanlığa karşı sıfır tolerans yaklaşımının olacağı, yasaların keyfi değil adaletli bir şekilde uygulanacağı bir yönetim anlayışına sahip olduğunu vurguladı.

“Güçlü ve tek başına iktidara ihtiyaç var”
Memleketin, kısa süreli değil, projelerini uygulamaya koyabilecek kadar görevde kalacak güçlü bir tek başına bir iktidara ihtiyacı olduğunu belirten Özersay, halkın sahip çıkmasıyla bu yeni ve istikrarlı dönemi şekillendirecek olanın Halkın Partisi olduğunu kaydetti.
Hayvancılık konusundaki sorunlara değinen Özersay, bunların çözülemeyecek sorunlar olmadığını, bunun için gailesi toplum yararı olan bir ekibe ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.
Uzun yıllar partizanca yapılan atamalardan dolayı devlet daireleri içerisinde iş yapamaz bir yapı oluşturulduğunu savunan Özersay, Halkın Partisi yetkilileri göreve geldiklerinde iş yapmamasına rağmen görevde kalanların tespit edilerek gerekli disiplin mekanizmasının uygulanacağını kaydetti.

“Yeni hükümet de zaman ve kaynak israfı”
Özersay, reform hükümetinin memlekete zaman kaybından başka bir şey yaratmadığını iddia ederek şimdi kurulacak hükümetin de zaman ve kaynak israfına yol açacağı görüşünü yineledi.
Erken seçim ihtiyacına değinen Özersay, Meclis’in meşruiyetini Anayasa Değişiklik Referandumu’na halkın “hayır” oyu vermesi ile kaybettiğini belirtti.
Özersay; “Meclis’te denenmedik aritmetik kalmadı, 3-4 isim hariç bakanlık yapmayan milletvekili yok, her türlü formül denendi ve tükendi. Böylesine bir yapı içerisinde zorlayarak yeni bir hükümet yaratmaya çalışmak beyhude bir uğraşıdır” dedi
Diğer yandan Halkın Partisi üye, yetkili ve gönüllülerinin hafta sonu sosyal bir etkinlikte bir araya gelerek Kalkanlı’da bulunan asırlık zeytin ağaçlarının yer aldığı parkurda doğa yürüyüşü gerçekleştirdiği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 07:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473