banner564

Görevlerinde başarı diledi

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Kanbay, Bakan Ataoğlu ve Bakan Besim’i ziyaret etti

Görevlerinde başarı diledi
banner598
Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ve Sağlık Bakanı Filiz Besim’i dün ayrı ayrı ziyaret etti.
Yapılan açıklamaya göre Kanbay, Turizm Ve Çevre Bakanlığı ile güzel ve uyumlu bir çalışma içinde olduklarını ve bu çalışmaların geliştirilerek sürdürüleceğini söyledi.
Bakanlığın tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini takip ettiklerini ve desteklediklerini ifade eden Kanbay, bu dönemde de turizmin canlı olabilmesi için gereken desteğin devam edeceğini söyledi.
Fikri Ataoğlu da, Türkiye Büyükelçiliği’nin KKTC turizminin gelişmesi için teşviklerin yanı sıra turizm altyapısının gelişmesi için de destek verdiğini, ülke turizmini Türkiye Büyükelçiliği’nin desteğiyle istenilen ve hedeflenen noktaya ulaştırılacağını söyledi.
Besim ile Kanbay’ın görüşmesinde, sağlık sistemindeki sorunlar ele alındı. 
Kanbay, sorunları en eza indirmek için Türkiye Cumhuriyeti’nin her zaman olduğu gibi KKTC Sağlık Bakanlığına destek vereceğini belirtti. 
Sağlık Bakanlı Filiz Besim de, sorunlara ivedi çözüm bulmak için TC yetkililerinin desteklerini her zaman takdir ettiğini ve bu süreçte bu desteğe daha fazla ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473