banner564

Güzel dilekler sunuldu

Başbakan Saner, AK Parti Gençlik Kolları temsilcilerini kabul etti

Güzel dilekler sunuldu
banner598

Başbakan Ersan Saner, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan ile Türkiye'deki 81 ilin AK Parti Gençlik Kolları temsilcilerini kabul etti.
Saner kabulde yaptığı konuşmada, anavatan ile yavruvatan arasındaki bağların gönül bağı ve kardeşlik ilişkisi olduğunu söyleyerek, bu ilişkinin sonsuza dek sürmesinin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.
Gençliğin önemine vurgu yapan Saner, gençleri; geleceğin sembolü olmalarından ve ülkeyi daha ileriye taşıyacak bireyler olmalarından dolayı çok önemsediklerini vurguladı.
Adaya gelen heyetin KKTC’nin tarihsel süreç içerisinde nerelerden evirilip bugünlere gelindiğini ve bir Cumhuriyet sahibi olunduğunu gördüğünü dile getiren Saner, heyetin Türkiye’ye döndüğünde KKTC’nin doğru anılması için aktarımlar yapacağına inanç belirtti.

Hediye teatisi yapıldı
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan, ev sahipliğinden dolayı Başbakan Saner’e teşekkür etti.
Ziyaretin genç kardeşlerinin hafızalarında güçlü şekilde yer edeceğini dile getiren İnan, TC ile KKTC gençleri arasındaki kardeşliğin de kalıcı şekilde devam edeceğini kaydetti.
Kabulde, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından hediye teatisi yapıldı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kupri Island
Kupri Island - 3 yıl Önce

kktcdeki hükümet, AKP PARTİSİ Mİ ??? ABD,İNGİLTEREYE GİDİP PARTİLERİNE OFİS AÇTIRTYOR MU ??? ALENE, SİİZ AKP Mİ YÖNETİYOR MU SORUSU SORDURULUYOR ? O HALDE,KKTC SOLİTER BİR DEVLET Mİ ? MECLİS İSTİFA TOPTAN MI ?

kırlangıç
kırlangıç - 3 yıl Önce

AKP, BİR KKTC PARTİSİ Mİ ???? HAYRET AMA PEKER ÖTMEYE BAŞLAYALI ÇOKLARI İSTİFA EDECEĞE BENZİYOR BAZI PARTİLERDEN .

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474