banner564

Her hap için bir ay

Tasarrufunda 5 adet Extacy ile yakalanan Yasin Tutanç 5 ay hapis yatacak

Her hap için bir ay
banner598
Melin DOBRAN
Narkotik Ekipleri tarafından geçtiğimiz yıl Girne’de düzenlenen operasyon sonucu tutuklanan ve üzerinde 5 adet extacy hap ile yakalanan Yasin Tutanç hakkındaki dava karara bağlandı.
Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde uyuşturucu madde “alma” ve “verme” suçlarından yargılanan Yasin Tutanç, Girne Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 5 ay hapse mahkûm edildi.
Sanık Yasin Tutanç hakkındaki kararı Girne Ağır Ceza Mahkemesi Yargıcı Mesut Mesutoğlu okudu. Sanık Yasin Tutanç’ı aleyhine getirilen davalardan suçlu bulunduğunu açıklayan Mesutoğlu, uyuşturucu suçlarının ağır suçlar arasında yer alan ciddi ve vahim suçlardan olduğunu kaydetti. Mesutoğlu, sanığın tasarrufunda bulunan extacy hap türü uyuşturucu maddenin toplumumuzda yaygın uyuşturucu türlerinden olduğunu ve psikolojik dengeyi bozduğunu söyledi.
Uyuşturucu bağımlılığının birçok suçun işlenmesinde basamak oluşturduğunu belirten Mesutoğlu, her geçen gün önlenemez şekilde artan uyuşturucu suçları için denetimlerin artırılması gerektiğini vurguladı. Yargıç Mesut Mesutoğlu sanık Yasin Tutanç’ı 5 ay hapis cezasına mahkûm ettiğini açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473