banner564

Her yer ilaçlanıyor

Mehmetçik Belediyesi haşere ile mücadele başlattı

Her yer ilaçlanıyor
banner598
Mehmetçik Belediyesi, haşere ile mücadele başlattı.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye sınırları içerisinde bulunan konut ve işyerlerinde başlatılan uygulamada, insan sağlığına zarar vermeyen jel yöntemi kullanılıyor. Bu yöntemle ilaçlanan ev ve konutlara 6 ay boyunca haşere girmesinin engelleneceği kaydedilen açıklamada, ev ve işyerlerinin çevresindeki rögar, septik kuyuları ve su birikintilerinin de ilaçlanmakta olduğu belirtildi.
Mehmetçik Belediyesi, haşereyle mücadelenin etkili olabilmesi için kırık rögar ve septik kuyu kapaklarının, kullanılmayan su depolarının belediyeye bildirilmesi, su depolarının kapaklarının muntazam şekilde kapalı olduğundan emin olunması, ayrıca içerisinde su biriken plastik veya teneke kutuları belde halkını evinin avlusunda bulundurmaması çağrısı yaptı.
Belediyenin sağlık birimi ekiplerinin, bölge halkını haşere ile mücadelede bilinçlendirmek amacıyla broşür de dağıttığı belirtilen açıklamada, Mehmetçik Belediyesi’nin haşereye karşı sürdürdüğü mücadele yanında farelere karşı da mücadele başlattığı ve bu çerçevede halka ücretsiz fare zehri dağıttığı kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2014, 09:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cetin vural
Cetin vural - 3 yıl Önce

Cok güzel insanın ruh halini ,iç dünyasını anlatan bir yazı.Ben sadece "MEGA"sözcügüne takıldım ,onun yerine çok yazılsaydı daha çok hoşuma giderdi.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474