banner564

“Herkes her şeyin farkında”

Kudret Özersay, ülkedeki resmin bütününe bakıldığında erken seçime doğru gidildiğinin görüldüğünü söyledi

“Herkes  her şeyin  farkında”
banner598
Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, ülkedeki resmin bütününe bakıldığında erken seçime doğru gidildiğinin görüldüğünü söyledi.
   Bin kusur geçicinin torba usulüyle kadrolandığını, kırsal kesim, vatandaşlık, devlet bankalarından kredi, kuyu açma izni dağıtımlarının hızlandırıldığını savunan Özersay, “Bunlar erken seçimin işareti” değerlendirmesinde bulundu.
   “Milletvekilleri, bakanlar paylaşım kavgası içinde” görüşünü de savunan HP Genel Başkanı Özersay, “Hukuk dışı, gayrı ahlaki bir paylaşım kavgasının yaşandığı ilginç bir dönemdeyiz, insanlar bunu görüyor, herkes her şeyin farkında” dedi.
   Yazılı açıklamasında ülkedeki uygulamaları eleştiren Özersay, kırsal kesim arsası dağıtılması konusuna da değindi. Gençlerin konut sorunlarının kırsal kesim arazisi dağıtılarak çözülemeyeceğini söyleyen Özersay, şöyle devam etti:

“Sosyal konut yapacağız”
   “Çıkış yolu, kolay ödeme koşulları olan sosyal konut projesidir. Göreve geldiğimizde kamu-özel ortaklığıyla yerli müteahhitlerin yer alacağı bir modelle gençlerin ödeyebilecekleri sosyal konut yapacağız. Şeffaf ihale yöntemiyle çevreyle barışık, yerli istihdamı artıracak kamunun yararına olacak turizm arazilerine yatırımı mümkün kılacağız. Kamunun yararına olacak yatırımları altyapı açısından da iyi bir planlamayla destekleyeceğiz ve bugün yapılan keyfi arazi dağıtımına kesinlikle son vereceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2017, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474