banner564

“Hizmete hazırım”

Tatar, “ UBP’nin demokrasiyi özümsemiş, takım ruhu ile çalışabilen bir genel başkana ihtiyacı var” dedi

“Hizmete hazırım”
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan adayı, Lefkoşa milletvekili Ersin Tatar, UBP’nin “demokrasiyi özümsemiş, takım ruhu ile çalışabilen” bir Genel Başkan’a, ülkenin ise “ekonomiden anlayan, nasıl istihdam yaratabileceğini, ülkeye nasıl yatırım çekilebileceğini bilen dünyayı iyi okuyabilen” bir Başbakan’a ihtiyacı olduğunu söyledi.
Tatar yaptığı yazılı açıklamada, UBP’ye ve Kıbrıs Türk halkına hizmet etmeye hazır olduğunu kaydetti.
UBP tabanının kendisine gösterdiği ilgiden son derece memnun olduğunu söyleyen Tatar, “şımarmadan, incitmeden, sevgi ve saygıyı elden bırakmadan göreve gelmekte olduğumuzu görüyor, partimiz ve ülkemiz adına yapacağımız hizmetlerin heyecanını şimdiden hissediyoruz” dedi.
Tatar, açıklamasında UBP Genel Başkanı Özgürgün’ü de eleştirdi ve şunları kaydetti:
“ Genel Başkan Özgürgün, yaptığı hatalar, bizlere yönelik hakaretamiz, saldırgan davranışları dolayısıyla bu süreçte sağduyu çağrısı yapma hakkını çoktan yitirmiştir. Hüseyin Özgürgün ve etrafındaki bazı kişiler üye yazımı, üye listelerinin tüm adayların bilgisi ve onayına sunulmasındaki yanlış tutumları, adayların kardeşçe ilişkiler içinde kurultaya gitmelerini engelleyici davranışları ile sınıfta kalmışlardır.”

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473