banner564

İkisi de tutuklu  yargılanacak

Akyar Sınır Kapısı’nda 1 kilo hintkeneviri ve 27 gram kokainle Niyazi Gür ile Çağlar Özertural hakkındaki soruşturma tamamlandı

İkisi de tutuklu  yargılanacak
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Narkotik polisi tarafından, Akyar Sınır Kapısı’nda gerçekleştirilen operasyonda 1 kilo hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile 27 gram kokain türü uyuşturucu madde ile yakalanan Niyazi Gür ile Çağlar Özertural hakkındaki soruşturma tamamlandı. İki zanlı dün teminat talebiyle Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 
Teminat duruşmasında zanlıların tutuklu yargılanması talep edildi. Savcı İlhan Damdelen, zanlıların serbest kalmaları halinde kaçma ihtimallerinin olduğunu belirterek, davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmelerini talep etti. Zanlı avukatları Derya Karaca ile Batur Sağlamer ise müvekkillerinin davaları görüşülünceye kadar mahkemenin uygun göreceği teminat şartları ile serbest bırakılmasını talep ederek, mahkemeye zanlılara kefil olabileceğini iddia ettikleri tanıklar dinletti.
Huzurundaki şahadet ve beyanları dinleyen Yargıç Gökhan Asafoğulları, teminat müracaatını, karar için bugüne ertelediğini açıkladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474