banner564

İlginç tesadüf

Girne Ağır Ceza Mahkemesi, Tunçbilekleri dolandıran Seçil Toker 30 ay ceza verdi

İlginç tesadüf
banner598

Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün ilginç bir tesadüf yaşandı. Kuzey Kıbrıs’a geçen haziran ayında sahte kimlikle gelip, sahte vekâletname ile başkasına ait 6 daireden oluşan apartmanı 210 bin sterlin karşılığında kürtaj soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Dr. Verda Özten Tunçbilek ile Dr. Mehmet Ali Tunçbilek’e sattığı gerekçesi ile yargılanan Seçil Toker de mahkemede idi.

Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde, “Sahte evrak düzenleme, tedavüle sürme, sahtekarlıkla para temini” suçlarından yargılanan sanık 30 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Kararda, sanığın 4 Haziran tarihinde Çiğdem Şen adına düzenlenmiş sahte kimlik ile ülkeye giriş yaptığı ve 9 Haziran tarihinde Türkiye’de hazırlanan İbrahim Oktaylar adına düzenlenen sahte vekâletname ile Girne’de Ilgaz Sokak üzerinde bulunan 6 dairelik apartmanı 210 bin sterlin karşılığında Verda Özten Tunçbilek’e sattığı ve aynı gün tapu işlemlerini yaptırarak apartmanı Tunçbilek’in üzerine geçirdiği belirtildi. Sanığın işlediği suçun ciddiyetine vurgu yapan Girne Ağır Ceza Mahkemesi, bu tür suçların toplumu huzursuz eden suçlar olduğuna değinerek sanığı yargılandığı davalardan 30 ay hapse mahkûm ettiklerini açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2016, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473