banner564

İnfial yarattı

Ülkeye turist olarak gelen 5 genç, 21 yaşındaki üniversite öğrencisi kıza tecavüz iddiasıyla tutuklandı

İnfial yarattı
banner598

Ömer KADİROĞLU
Ramazan Bayramı tatili için ülkeye gelen 5 turistin, Girne’de eğlence mekanında tanıştıkları 21 yaşındaki genç kızı kaldıkları yere götürüp, sırayla tecavüz ettiği iddia edildi.
Şikayet üzerine tutuklanan zanlıların polise verdiği ifadede zorlama olmadığını, genç kızın rızasıyla cinsel ilişkiye girdiklerini söyledikleri öğrenildi.
Zanlıların cep telefonunda video görüntüsü tespit edilirken, olayın tecavüz olup olmadığının, görüntülerin incelenmesinin ardından netleşeceği kaydedildi.
Girne Kaza Mahkemesine önceki gün çıkarılan zanlılar Y.A, İ.A. Ş.K., Z.K. ve B.Y. hakkındaki iddiaları aktaran polis memuru Kazım Sevinç, olayın 13 Nisan 2023 tarihinde meydana geldiğini söyledi. Polis, zanlıların genç kızı, yatak odasına götürdüğünü ve sırayla odaya girip tecavüz ettiklerini söyledi. Polis, olayın hemen ardından İ.F.’nin şikâyetçi olduğunu ve 5 zanlının Girne’de tespit edilerek tutuklandığını belirtti. Polis, genç kızın doktor kontrolünden geçirildiğini ve zorlama olduğuna dair rapor temin ettiklerini ifade etti.  
Sevinç,   olayla ilgili 8 kişiden ifade aldıklarını, hem zanlıların hem de genç kızın telefonun incelemeye alındığını kaydetti.  Zanlılar ve genç kızın Barış Ruh ve Sinir Hastanesi’nden gerekli kontrollerin yapılması için yazışmalar yapıldığını kaydeden Sevinç, müştekinin olay esnasında bilincinin yerinde olup olmadığının tespiti için kan örneklerinin beklendiğini belirtti.  Soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini kaydeden polis, 8 gün ek süre talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
VVV
VVV - 2 hafta Önce

T U R I S T mis !!!!!!!!!!!!!

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 2 hafta Önce

Turist değil de Ercan’a gelen YOLCU olmasınlar !!

Bir okur.
Bir okur. - 2 hafta Önce

Memleket sorma gir yeri oldu malesef.

Kktc
Kktc - 2 hafta Önce

Tanımadığın 5 kişinin yanında ne işin var...

Ck
Ck - 2 hafta Önce

Garip !!! Bu çok büyük bir olay olmasına rağmen... medya bu konunun üzerinde fazla durmuyor gibiii... bir nedeni var mı?????????

Meral
Meral - 2 hafta Önce

tecavüzcülere ve vatan hainlerine idam cezası, derhal!!

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474