banner564

“İrade sandığa yansımalı”

Lapta bölgesini ziyaret eden Siber, “Bu seçim gençlerin, kadınların ve geleceğin seçimidir” dedi

“İrade sandığa yansımalı”
banner598
Meclis Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı Adayı Sibel Siber, Lapta ve civarındaki köyleri ziyaret ederek vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili bilgi verdi
CTP’den verilen bilgiye göre, Siber, son beş yılda neredeyse her yıl seçime gidildiğini vurgulayarak, bu seçimlerin ne bir kişinin ne de bir partinin seçimi olduğunu söyledi. 
Siber, “Bu seçim gençlerin, kadınların ve geleceğin seçimidir” dedi. 
Halkın iradesinin sandığa yansımasının önemine değinen Siber, mevcut statükonun hiçbir şeyin değişmeyeceği yönünde mesaj verdiğini ve bu şekilde halka öğrenilmiş çaresizlik aşılamaya devam edildiğini savundu. 
Hiçbir taşın yerinden oynamasını istemeyen statükocuların bu kez gideceğinden emin olduğu görüşünü ortaya koyan Siber, “halkın heyecanın bunun müjdecisi olduğunu” belirtti.
Siber ilk olarak Lapta Huzurevi’ni ziyaret ederek hediyeler dağıttı. Ardından Lapta’daki esnafı ziyaret eden Siber, Kayalar ve Sadrazamköy’ü ziyaret etti. 
Meclis Başkanlığı’nda altı büyük projeye imza attıklarına değinen Siber, “Cumhurbaşkanlığı makamında da içteki sorunlar için proje üreteceğiz. Projeler için büyük bir kaynak ayrılıyor. Yaşamların kalitesini yükseltmek için icraatlar yapacağız” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2015, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473