banner564

İşbirliği içinde çalışılacak

Hür-İş yetkililerini kabul eden Özgürgün, hükümet programı hakkında bilgi verdi

İşbirliği içinde çalışılacak
banner598
Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, dün öğle saatlerinde Yakup Latifoğlu Başkanlığındaki Hür-İş Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerini kabul ederek görüştü.
UBP’den yapılan açıklamaya göre, Özgürgün, kabulde yaptığı konuşmada, Hür-İş Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini, UBP’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.
Hükümet programında özellikle sendikalarla ilgili önemli tespitler ve açılımlar olduğunu, hükümetin yapacağı işleri takvimlendirerek yola çıktığını söyleyen Özgürgün, “Bu anlamda sendikalarla mutlaka işbirliği olması gerektiğini de biliyoruz” dedi.
“Sonuçta gelinen noktada Kamu Reform Yasası da gündemdeyken, tüm sendikalarımızla işbirliği ile birçok konunun aşılabileceğini biliyoruz” diyen Özgürgün, bu dönemde özellikle çalışanlar adına atılacak adımları, işçinin, memurun, özellikle tüm sendikaların ve özel sektörün işbirliğiyle hareketlenen açılımların olduğu bir dönem hedeflediklerini belirtti.
HÜR-İŞ Genel Başkanı Yakup Latifoğlu da kabulde yaptığı konuşmada, ziyaret sebeplerinin UBP’nin Reform Hükümetinde yer almasıyla genelde çalışanların, özelde Hür-İş üyelerinin sorunlarını paylaşmak, çözüm önerilerini ve beklentilerini aktarmak olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474