banner564

İzleyenler çok beğendi

TED Kuzey Kıbrıs Koleji öğrencileri geleneksel Okuma Bayramı’nı coşku dolu etkinliklerle kutladı

İzleyenler çok beğendi
banner598

TED Kuzey Kıbrıs Koleji öğrencileri geleneksel Okuma Bayramı’nı coşku dolu etkinliklerle kutladı. Öğrencilerin coşkusuna davetli olarak gelen öğrenci velileri de ortak oldu.

Rauf Denktaş Konferans Salonu’nda yer alan ve adeta festival havasında kutlanan Okuma Bayramı’nda öğrenciler dönüşümlü olarak sunuculuk yaparken farklı dans gruplarının Eşli Dans – Step ve Prensesin Rüyası dansları alkışlarla tamamlandı.

 

Okuma heyecanı

Okul Müdürü ve Genel Koordinatör Sevinç Boztuna’nın günün anlamını içeren konuşmasının ardından Ülkü Evgin ve Yaz Taner Etkin 1. Sınıf öğrencileri adına okuma heyecanını davetlilerle paylaştılar.

 

Etkinlikler İngilizce sunuldu

İlkokul 1A-1B ve 1C sınıflarının aktif olarak yer aldıkları kutlama programında; Renkler, Dersler, Sağlık, Aylar, Meyveler ve Sevgi temalı ront ve şiir gösterileri büyük ilgi topladı. Vals, Cha Cha, Step dansları miniklerde coşkuyu artırırken, etkinliklerin ingilizce olarak sunulması miniklerde özgüveni artırdı.

 

Sertifikalarını aldılar

“Mutlu Dakikalar” adlı slyat film gösterisinde öğrencilerin akademik ve sosyal öğrenimlerini ve dönem içinde yaptıkları sosyal çalışmaların ilgiyle izlenmesinin ardından öğrencilerin öğretmenlerine çiçek takdimi ve okul yönetimi ve sınıf öğretmenlerinin de öğrencilere okuma sertifikalarını takdimi ve pasta ikramı ile okuma bayramı etkinliği sonlandı.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2014, 05:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473