banner564

Kaçmaya çalışan iki mülteci vuruldu

Yayla sahilinde bu sabah tespit edilen 30 Suriyeli uyruklu göçmenin ikisinin kaçmaya çalıştığı sırada polis tarafından vurulduğu öğrenildi.

Kaçmaya çalışan iki mülteci vuruldu
banner598

Yayla köyünde bu sabah saat 06:30 sıralarında sahilden karaya çıkmaya çalışan, 20’si erkek, 3’ü kadın ve 7’si çocuk olmak üzere toplam 30 Suriye uyruklu göçmen tespit edildi.
Göçmenlerle birlikte, tekneyi kullanan 2 kaptan tutuklandı. Operasyon, Sahil Güvenlik ekiplerinin aldığı ihbar doğrultusunda polis ile işbirliği içinde gerçekleştirildi.
Mülteci taşıyan tekneden kaçmaya çalışan 2 kişi vuruldu
Polis Basın Subaylığı olayla ilgili şu bilgiyi paylaştı:
“Bu sabah Yayla sahiline çıkan göçmenlerden ikisi, polisten kaçmaya başlaması ve polisin dur emrine uymamaları sonucu, tabanca ile önce  havaya açılan uyarı atışına rağmen kaçmaya devam etmeleri üzerine   açılan ateş sonucu hafif şekilde yaralanmışlardır. Yaralı göçmenler kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alınmışlardır.  Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.”

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2020, 17:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Denizkızı
Denizkızı - 4 yıl Önce

Ne vurulması be sanki av avlamış gibi konuşuyorlar insanlar kötü bişey mi yaptı insanları hatvan yerinde görüyorsunuz...zavallılar savaştan kaçıp gelmesine rağmen gene vurmuşlar yaa.. yazıklar olsun

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473