banner564

Kalbine yenik düştü

57 yaşındaki otel müdürü odasında ölü bulundu

Kalbine yenik düştü
banner598

 Başkent Lefkoşa’daki Golden Tulip Otel’in genel müdür yardımcısı Yılmaz Balcı, dün öğle saatlerinde oteldeki odasında ölü bulundu.

Polis Basın Subaylığı’nın verdiği bilgiye göre, 57 yaşında hayatını kaybeden Balcı’nın cesedi üzerinde yapılan ilk muayenede darp ve cebir izine rastlanmadı. Kalp krizi sonucu yaşama veda ettiği tahmin edilen Balcı’nın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için bugün otopsi yapılacak.
Küçükkaymaklı Türk Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi de olduğu öğrenilen Yılmaz Balcı’nın bugün yapılacak otopsinin ardından yarın memleketi rize’de toprağa verileceği öğrenildi

Spor camiası yasta
Golden Tulüp Hotel Genel Müdürü Yılmaz Balcı’nın ani vefatı spor camiasını da üzdü.
Son dönemlerde Küçük Kaymaklı yönetiminde görev Betebet alan Yılmaz Balcı’nın yakın arkadaşı işadamı Ali Başman Balcı’nın vefatının kendilerinmde şok etkisi yarattığını söyledi.
Başman Yılmaz Balcı’nın çok yakın bir dostu olduğunu belirterek “işlerimiz münasebetiyle haftanın en az 4-5 gecesi birlikte olduğum bir dostumdu” dedi.

Son dönemlerde sağlık sorunu vardı

Ali Başman Yılmaz Balcı’nın Küçük Kaymaklı yönetim kurulunda da görev yaptığını ancak son dönemlerde sağlık dolayısıyla toplantılara katılamadığını belirtti.
Başman “böylesi durumölarda söylenecek çok fazla bişey de yok. Çok değerli bir dostumu kaybettim allah geride kalanlara ve ailesine sabırlar versin” diyerek Balcı’ya rahmet diledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2013, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474