banner564

Kanlı saldırı

Girne’deki Retro Bar’ın önünü cehenneme çeviren silahlı şahıs 12 el ateş etti, biri ağır 3 kişi yaralandı

Kanlı saldırı
banner598
Onur ULAĞ
Girne’de faaliyet gösteren Retro Bar isimli eğlence merkezinin önünde bu sabah saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda biri ağır 3 kişi yaralandı. İddiaya göre; kimliği belirlenemeyen saldırgan eğlence mekanının önünde duran 3 kişiye 12 el ateş etti. Saldırganın tabancasından çıkan kurşunların isabet ettiği 34 yaşındaki Muhammed Salgar, 24 yaşındaki Mesut Çelik ve 33 yaşındaki Mehmet Ali Çelik yaralandı. 
Bölgeyi cehenneme çeviren ve büyük korku yaratan saldırının ardından yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İki ayağına ve sırtına kurşun isabet eden Mehmet Ali Çelik’in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ayaklarına kurşun isabet eden Muhammed Salgar ve Mesut Çelik’in hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Polis saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Mete Adanır Caddesi dehşeti yaşadı…  
Görgü tanıklarının ifadesine göre bu sabah saat 00.30 sıralarında Mete Adanır Caddesi’nde kimliği henüz tespit edilemeyen silahlı bir kişi Retro Bar’ın önüne gelerek ateş etmeye başladı. Saldırganın peş peşe ateşlediği silahtan çıkan kurşunlar, barın önünde duran 3 kişiye isabet etti. Bir anda ana baba gününe dönen mekanda büyük korku yaşandı.

Yaralılardan biri saldırganın peşine düştü…
Saldırıdan sonra yaralılardan birisi saldırganın peşine düştü fakat yetişemedi. Olay yerinden bir ticari taksiye bindiği iddia edilen saldırgan izini kaybettirdi. Ortalığın sakinleşmesinin ardından yaralıların yardımına koşan bar müşterileri ve bölge esnafı hem polisi hem de sağlık ekiplerini aradı.
Kısa sürede olay yerine giden polis bölgenin güvenliğini sağladı, sağlık ekipleri de yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

Polis Girne’de kuş uçurmadı…
Silahlı saldırının ardından ülke genelinde alarma geçen polis, saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Özellikle Girne’de bazı yolları trafiğe kapatan polis şüpheli araçları didik didik aradı, kimlik kontrolü yaptı. Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, gazetemiz baskıya verildiği saat 03.00 sıralarında polisin saldırganı bulmak için başlattığı operasyon sürüyordu.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2017, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474