banner564

Kaplıca’yı üzen veda

Tatlısu-Geçitkale anayolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, Mesut Genç’in amcası 78 yaşındaki Hafız Ali Genç yaşamını yitirdi

Kaplıca’yı üzen veda
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Tatlısu-İskele anayolu üzerinde dün sabah meydana gelen trafik kazasında, Halkın Partisi (HP) Milletvekili Mesut Genç’in amcası 78 yaşındaki Hafız Ali Genç yaşamını yitirdi. 
Oğlu Kamil Genç’in aracında yolcu olarak bulunduğu esnada yaşanan kazada ağır yaralanan Hafız Ali Genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
İki aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen ölümlü kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Amcasını kaybeden Mesut Genç de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygularını aktardı. Genç, paylaşımında “Elim bir trafik kazası sonucu amcamız, çınarımız, hocamız Hafız Ali Genç hakkın rahmetine kavuşmuştur” ifadelerini kullandı.

Direksiyon hakimiyetini kaybetti
Tatlısu-İskele anayolu üzerinde dün sabah meydana gelen trafik kazasında Hafız Ali Genç yaşamını yitirdi. Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 11.30 sıralarında, Tatlısu - Geçitkale Anayolu 3-4 km’leri arasında meydana geldi.  
Kamil Genç, yönetimindeki JB 432 plakalı salon araç ile Geçitkale istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sağına geçti. O esnada karşı istikametten gelmekte olan Ziya Tunaç yönetimindeki EK 685 plakalı jeep araç ile çarpıştı.  
Kaza sonucu JB 432 plakalı araçta yolcu olarak bulunan ve ağır şekilde yaralanan Hafız Ali Genç kaldırdığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Kazada hafif şekilde yaralanan JB 432 plakalı araç sürücüsü Kamil Genç Gazimağusa Devlet Hastanesinde, EK 685 plaklı araç sürücüsü Ziya Tunaç ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Osman Cepheoğlu ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip müşahede altına alındı.

Kaza mahalli incelendi
Trafik kazasının ardından, araçlar Geçitkale Polis Karakolu’nun bahçesine çekildi.
Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Ekipleri ile İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı Olay Yeri İnceleme Ekipleri, kaza mahalline giderek kapsamlı incelemede bulundu.
Ekipler daha sonra Geçitkale Polis Karakolu’na giderek araçları inceledi.

Ailesi yıkıldı
Kaza sonrası hastaneye akın eden aile yakınları, acı haberi alınca kahroldu.
Talihsiz adamın oğlu olan ve aynı kazada yaralanan, sürücü Kamil Genç de acı haberin ardından yıkıldı. 
Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Genç’in bugün ikindi namazının ardından Kaplıca Mezarlığı’nda defnedileceği belirtildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474