banner564

Yargı serbest bırakmadı

16 yaşındaki genç kıza cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan annesi ile erkek arkadaşı cezaevine gönderildi

Yargı serbest bırakmadı
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de yaşandığı iddia edilen olayda 16 yaşındaki genç kıza cinsel saldırıda bulundukları öne sürülen annesi A.A. ile onun erkek arkadaşı H.D. hakkındaki soruşturma tamamlandı. 
16 yaşındaki kızın, “Annemin gözleri önünde H.D.’nin cinsel tacizine uğradım” şikâyeti üzerine tutuklanan zanlılar dün teminat talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Zanlılar işlenen suçun ciddiyeti dikkate alınarak tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.
Soruşturmayı yapan polis, iki zanlının ‘cinsel istismar ve cinsel saldırı’ suçlamalarından dolayı tutuklandıklarını söyledi.
Polis, 16 yaşındaki kızın şikâyetçi olduğunu belirterek, iddiaları aktardı.
Polis, genç kızın ifadesinde 2017 yılı Haziran ayında Çatalköy’deki evlerinde annesi ve erkek arkadaşı ile aynı yatakta uzandığı esnada H.D.’nin boynunu ve yüzünü öperek, annesinin gözleri önünde kendisine cinsel tacizde bulunduğunu söylediğini anlattı.
Polis, genç kızın 2018 yılı Eylül ayında da tacize uğradığını öne sürdüğünü, annesinin de bulunduğu bir ortamda kendisi ile dans eden H.D.’nin elbise üzerinden cinsel organını kendisine dokundurarak ve elleri ile cinsel tacizde bulunduğunu söylediğini aktardı.

Erotik fotoğraflar gösterdi
Polis, genç kızın ayrıca annesinin evde olmadığı birçok zamanlarda ise yine H.D.’nin kendisine cinsel tacizde bulunduğuna ve cep telefonundan erotik fotoğraflar gösterdiğine dair şikâyetçi olduğunu ifade etti.
Şikâyet üzerine tutuklanan zanlıların 6 gündür poliste tutulduğunu kaydeden polis memuru, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlıların teminata bağlanmasını talep etti.
Yargıç Meltem Dündar, zanlıların bir ayı geçmeyecek bir süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474