banner564

‘Kimseye kötülüğü dokunmadı’

Trafik kazasında yaşamını yitiren 29 yaşındaki Fatih Acu’yu son yolculuğuna uğurlayan  arkadaşları, yaşananlara isyan etti:

‘Kimseye kötülüğü dokunmadı’
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu üzerinde dün sabahın erken saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonucu yaşamını yitiren 29 yaşındaki Fatih Acu dün son yolculuğuna uğurlandı.
Acu için Korkuteli köy camisinde cenaze töreni düzenlendi. 
   UBP milletvekilleri Ersin Tatar, Faiz Sucuoğlu, Sunat Atun ve Oguzhan Hasipoğlu’nun da katıldığı cenaze töreni boyunca gözyaşları sel olup aktı. Talihsiz gencin zamansız gidişine inanmak istemeyen arkadaşları, “O çok iyi birisiydi, kimseye en ufak bir kötülüğü bile olmadı. Onu çok özleyeceğiz” şeklinde konuşarak üzüntüsünü dile getirdi. 
   Talihsiz gencin cenazesi, Korkuteli köy kabristanlığında kılınan cenaze namazına müteakip gözyaşları ve sevenlerinin duaları eşliğinde toprağa verildi.

Kaza nasıl oldu
Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre kaza 01.00 sıralarında Gazimağusa-Lefkoşa anayolu üzerinde, Mutluyaka ile Korkuteli kavşakları arasında meydana geldi. Yönetimindeki NM 404 plakalı salın araç ile Lefkoşa istikametine doğru seyretmekte olan Fatih Acu’nun direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yolun solundan çıkan araç, boş tarla içerisinde 3 takla attıktan sonra durabildi. Kaza sonucu ağır yaralanan Fatih Acu, ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 02.00 sıralarında yaşamını yitirdi.
Çevresi tarafından çok iyi biri olarak bilinen ve Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir galeride çalışan Fatih Acu, arabasına olan düşkünlüğü ile biliniyordu, Acu, aracı ile birlikte çektirdiği fotoğrafını da sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan paylaşmıştı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474