banner564

Kolan British Hospital hem KKTC’deki basınla tanıştı hem de birinci yaşını kutladı

Kolan British Hospital hem KKTC’deki basınla tanıştı hem de birinci yaşını kutladı

Kolan British Hospital hem KKTC’deki basınla tanıştı hem de birinci yaşını kutladı
banner598
 

Başkent Lefkoşa’nın Gönyeli bölgesinde hizmet veren Kolan British Hospital, KKTC’deki birinci ylını basınla tanışarak kutladı.

Hastanenin 3’üncü katındaki restoranda düzenlenen basınla tanışma etkinliğine Başhekim Kalp Damar Cerrahı Opr.Dr. Harun Gülmez, Hastane Müdürü Banu Yavuzoğlu, Halkla İlişkiler Sorumlusu Ezgi Göçmen katıldı.

 

İstanbul’da 11 hastane

Başhekim Harun Gülmez etkinlikte yaptığı kısa konuşmada, KKTC’ye gelişlerinin birinci yılını doldurması vesilesiyle basılna tanışmak istediklerini belirtti. Ağırlıkla özel hastanecilik üzerine yoğunlaşan Kolan Grubu hakkında bilgiler veren Gülmez, grubun İstanbul genelinde tam donanımlı 11 ayrı özel hastanesi bulunduğunu, bu hastanelerin sağlık turizmi kapsamında birçok yabancı ülke ve özel sağlık sigortası kuruluşlarıyla işbirlikleri yapıldığını anlattı.

 

24 saat hizmet

Kolan British olarak 109 uzman hekimle 24 saat hizmet verdiklerini, bu hizmetlerden büyük çoğunlukla ülke insanın yararlandığını, son 6 aylık dönemde ülkede yaşayan yabancılar ve Güney Kıbrıs’tan hastaların da hizmet almaya başladıklarını belirten Gülmez, sağlığı tasarruf edilemeyecek ve kaliteden asla ödün verilemeyecek bir konu olarak görmeye devam edeceklerini kaydetti.

 

Tanıtıma anlamsız engel!

Gülmez, gelinen noktada en son tıbbi teknolojilerle ülke insanına hizmet vermekte olan özel hastanelerin 50 yıl öncenin koşullarında hayata Perabet geçirilen bir yasa ile tanıtım yapmalarının engellenmesinin, tabibler odasının da bu yanlışa seyirci kalmaya devam etmesini anlamlı bulduklarını da vurgu yaparak sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2014, 03:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih
Fatih - 8 yıl Önce

Berbat hastane islemden sonra fatura bile vermiyor koordinator kimseye tavsiye etmem gitmeyin doktor firrdevse

Fatih
Fatih - 8 yıl Önce

Umut veriyorla garanti yuzde 80 diye tutmadi cok paramiz gitti kardesler I'm gitmeyin kolana

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474