banner564

Korkusuz ikili!

Alacak verecek meselesi yüzünden Cihangir Tortuk’u sopa ile döven Eren Gönen ve Ali Ömer Yayla daha sonra tabanca ile havaya ateş ederek uzaklaştılar

Korkusuz ikili!
banner598
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Gönyeli’de önceki gün akşam 3 kişi arasında alacak verecek meselesi yüzünden başlayan tartışmada silahlar konuştu. Bölgede büyük heyecan yaratan olay, Eren Gönen ve Ali Ömer Yayla isimli zanlıların Cihangir Tortuk’u darp edip olay yerinde tabanca ile havaya ateş açmaları sonucu gerçekleşti.
Olaydan sonra yapılan şikayet üzerine zanlılar Eren Gönen ve Ali Ömer Yayla tespit edilerek polis tarafından gözaltına alındı. Zanlılar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 

Cihangir’i önce sopa ile dövdüler
Duruşmada önceki gün saat 23.00 sıralarında Gönyeli’de meydana gelen kavgada, zanlılar Eren Gönen ile Ali Ömer Yayla’nın, Cihangir Tortuk’u tahta sopa ile darp edip olay yerinde tabanca ile bir el ateş ettikleri belirtildi. Polis, alınan ihbar üzerine olay yerine gidildiğini, olay yerinde bir adet boş kovan bulduklarını ifade ederek olayda kullanılan silahın ise henüz bulunmadığını belirtti. Polis, tespit edilerek gözaltına alınan zanlıların suç ortakları olduğuna inandıklarını, soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek, zanlıların soruşturma aşamasında 3 gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlının üç gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2016, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474