banner564

Kundakçı Osman bir gün tutuklu kalacak

Serdarlı’daki iki farklı yangının zanlısı Osman Billiroğlu bir gün tutuklu kalacak

Kundakçı Osman bir gün tutuklu kalacak
banner598

Tepebaşı-Akdeniz arasındaki ormanlık alanı yakmaya çalışan Yusuf Sadrazam’ın tutukluğu devam ederken, geçtiğimiz pazar günü Serdarlı’da meydana gelen iki yangınla ilgili olarak bölge sakini Osman Billuroğlu Gazi Mağusa Kaza mahkemesi’ne çıkarıldı.
Billuroğlu’nun, polise verdiği ifadesinde suçunu kabul ettiği; ancak çok ilginç bir savunma yaptığı belirtildi. Evli ve bir çocuk babası Osman Billuroğlu’nun ifadesinde köyden birilerinin köpeklerini zehirlediğini söyleyerek “Öfkelendiğim için ekinleri yaktım” dediği iddia edildi.
Mahkeme soruşturma amaçlı billiroğlu2nun bir gün tutuklu kalmasını emretti

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit kisa
Halit kisa - 4 yıl Önce

Yak Osmanim yak olan osman demek senin inegine birsey olsaydi butun kibrisi yakacaydin

Serdarlı lı
Serdarlı lı - 4 yıl Önce

Zaten sizin gibi gazetecikerdir halki kışgirran osman bugune kadar kendi ekmeginde bir insan ve kimseye kotu sozu bile yok nede sicilinde bir kasp yada vs bir durumu cok iyi bir insandir köylümdür bütün yanginkari degil cikaran sadece yapmamasi gereken bir anlik sinirle kendi kooeklerine zarar verenin canini yakmak isdedi hatasi bu bazen biz insanlar en iyi niyetli insani bile çileden çıkarabiliriz oyuzden okudugum yorumlar heleki annesine sovenler hepsi sizi bulsun annesi senelerdir kanserle mucedele eder

Ahbab
Ahbab - 4 yıl Önce

Yakardı tabıkı halit senın herhangı bıseyıne zarar verseler bir anlık sınırle yapmazmısın bıseyler

İsmail somer
İsmail somer - 4 yıl Önce

Kim olursa olsun, kamu malına zarar vermek, İnsanlık suçu dur.!! Bunun kardeşimiz de olsa ,savunulacak tarafı yoktur.!! Ben zarar gördüm,zarar veririm mantığı anarşiyi doğurur.!! O zaman herkes kendi mantığına göre adalet tesis etmeye kalkarsa ne olacağını bir düşünelim.!! Kimin gücü yeterse diğeri ni ezer.!! Bunu isteyen varsa , sonuçları kendini de bulacağını unutmamalı.!!!!!!!!

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474