banner564

Kuyumcu olacaktı

Temizliğe gittiği bir evlerden değerli takıları çaldığı gerekçesiyle tutuklanan Nargiza Udayewa’nın evinde 193 parça ziynet eşyası bulundu

Kuyumcu olacaktı
banner598

 Lefkoşa’da Gizem Kutruza'nın evine temizliğe giden ve 87 parça ziynet eşyası çaldığı öne sürülen Nargiza Udayewa, şikâyet üzerine tutuklandı. 

Zanlının evinde yapılan aramada 193 parça ziynet eşyası bulundu. 
Bu takılardan 87’sinin Kutruza’ya, 22 tanesinin zanlının evlerine temizliğe gittiği 3 ayrı kadına ait olduğu belirlendi. 
Polis, ele geçirdiği 193 parça ziynet eşyasının 109’unun sahibini bulurken, geriye kalan 84’nün ise kime ait olduğunun araştırıldığı belirtildi.
Türkmenistan uyruklu zanlı soruşturma aşamasında tutuklu kalması talebiyle dün mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yürüten polis, Lefkoşa'da Gizem Kutruza'nın evine temizliğe giden Nargiza Udayewa’nın 2019 yılı Ağustos ve 2020 yılı Şubat ayları arasında 87 parça ziynet eşyası çaldığını söyledi. Polis, zanlının şikâyet üzerine19 Şubat 2020 tarihinde tutuklandığını belirtti. Polis, zanlının evinde yapılan aramada 193 parça ziynet eşyası tespit edildiğini ifade etti.
Polis memuru, aramalar esnasında zanlının görevli memurları engellemeye çalıştığını da belirtti.

87 parçası bir kişiye ait 
Polis, zanlının evinde bulunan ziynet eşyalarının Gizem Kutruza'ya gösterildiğini, 87 parçasının kendisine ait olduğunu beyan ettiğini söyledi.
Polis memuru, ziynet eşyalarından 15 parçanın Emete Mavili'ye, bir tanesinin Arzu Çevre'ye ve 6 adedinin de Sıdıka Hudaoğlu'na ait olduğunu belirlediklerini açıkladı.
Polis, halen sahibi tespit edilemeyen ziynet eşyalarının olduğunu ve bu yönde soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlının ilk etapta bir gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474