banner564

Lekesiz’in ayak izleri

Kereste fabrikasından 180 TL sirkat eden zanlının, bölgedeki 9 işyerini daha soyduğundan şüpheleniliyor

Lekesiz’in ayak izleri
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, 5 Ağustos Salı günü Halil Hamza Kereste Fabrikasına girerek 180 TL sirkat eden İbrahim Lekesiz’in ayakkabı izlerinin bölgede soyulan diğer 9 işyerinde tespit edildi. Mesele ile ilgili dün mahkemeye çıkarılan Lekesiz’in tutukluluk süresi 5 gün uzatıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Ergüleç, zanlının 5 Ağustos 2014 tarihinde Halil Hamza Kereste Fabrikasına girerek 180 TL nakit para sirkat ettiğini söyledi. 

Kamera görüntüleri ele verdi
Kamera görüntülerinde olayın gerçekleştiği gün saat 04.30 ile 05.00 saatleri arasında zanlının konu bölgede olduğunun tespit edildiğini söyleyen Ergüleç, Gazimağusa’da soyulan 9 ayrı işyerinde zanlının evinde bulunan ayakkabıların izlerinin olduğunu, dolayısı ile zanlının bu işyerlerinin soyulmasında ilgisinin olduğunu düşündüklerini aktardı.

Polis 8 istedi, Savcı 5 gün verdi 
Konu işyerlerinden nakit para, çek ve çeşitli eşyaların  sirkat edildiğini ifade eden Ergüleç zanlının serbest kalması halinde konu emarelere etkide bulunabileceğini söyledi.  Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğünü dile getiren Ergüleç, zanlının soruşturmanın selameti açısından 8 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Ahmet Özlemler bu süreyi 5 gün ile sınırlandırdı.
Zanlı avukatının da tutukluluk süresine itirazı olmaması üzerine Yargıç Hasan Dağlı zanlının 5 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2014, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474