banner564

Lemar fiyatları indirdi!

Lemar Süpermarketleri, vatandaşı zora sokan hayat pahalılığına karşı enflasyonu geri sarmaya kararlı olduklarını açıkladı

Lemar fiyatları indirdi!
banner598

   Enflasyon oranı ve dövizin yükselmesiyle giderek artan hayat pahalılığı, gıda için alışveriş yapan vatandaşları bile düşündürmeye başladı. Günümüzün getirdiği fiyatlar karşısında vatandaş, markete adımını atamaz oldu. Birçok yetkili, vatandaşın yaşadığı sıkıntıyla ilgili çözüm bulamazken; Lemar Süpermarketleri, vatandaşın yanında olduğunu gösterdi.
   Vatandaşların market sepetlerinden; kıyma, ekmek, yoğurt gibi temel ürünleri dahi çıkarmaya başladığını fark ettiklerini kaydeden Lemar yöneticileri, halkın en çok bugünlerde desteğe ihtiyacı olduğunun bilincinde olduklarını söyledi.
   Konuyla ilgili açıklamada bulunan Lemar Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sorun, artan döviz oranlarına karşı vatandaşın aldığı maaş zammı oranlarının henüz yeterli olmadığını vurguladı. Sorun, market ziyareti sayılarında azalma yaşanmadığını ancak halkın alım gücüne bağlı sepet ortalamasının düştüğüne dikkat çekti.
   Toplumun sorununa ilişkin bir çalışma yaptıklarını aktaran Sorun, en çok satan 500 ürününün fiyatlarını çok büyük oranda aşağı çektiklerini vurguladı.
   Ülkemizin dört bir yanında mağazası olan ve en büyük alışveriş potansiyelini elinde tutan Lemar, hiçbir vatandaşın mağdur olmasını istemediğini söyleyerek halkın her zaman yanında olduğunu kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473