banner564

Lojman yerine cezaevine gitti

Çalışmak için geldiği KKTC’de, Ercan Havalimanı’ndan giriş yaparken üzerinde uyuşturucu bulunan Feyzullah E., tutuklandı

Lojman yerine cezaevine gitti
banner598
Çalışmak için geldiği KKTC’de, Ercan Havalimanı’ndan giriş yaparken üzerinde uyuşturucu bulunan Feyzullah E., işyeri yerine karakolun yolunu tuttu.
Havaalanında, narkotik detektör köpeği Üzüm’ün tepki vermesi sonucu üzeri aranan ve tasarrufunda uyuşturucu bulunan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada önceki gün saat 14.00 sıralarında ülkeye giriş yapan zanlının üzerinde arama yapıldığı ve dört gram ağırlığında “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi. Polis, zanlının gönüllü ifade verip, suçunu kabul ettiğini, uyuşturucu maddenin tahlil için laboratuvara gönderildiğini, sonuçların henüz çıkmadığını ancak zanlının soruşturmaya etki edemeyeceğini belirterek teminata bağlanmasını talep etti.  Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 20 gün süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi. Öte yandan Ercan’dan cezaevine giden zanlının KKTC’ye çalışmak için geldiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473